В България "Ергенът" никога "нема да умре", подобно на други риалитита, дето тръгнаха силно, ама сега никакви ги няма. Тука си имаме всичко - нацепена батка от една страна и цял обор кандидатки за "опраскване" от друга. Въпросният може да си избере коя да хвърли на кревата, да целуне или поне да хване за циците, без да получи шамар. В същото време има интрижки, скандалчета, вайръл моменти за социалните мрежи, сълзи и сополи, даже и интернационално участие. Няма как да не е рейтингово!

Прочетете още: За Бога, братя, спрете да гледате телевизия

Няма никакво съмнение, че сезон 2 на това "хитово" риалити ще има. Все пак е "хитово", да не забравяме. Около 500 сайта у нас ще имат теми за писане за поне три месеца напред, а в телевизиите едни и същи жертви на пластичната хирургия ще обикалят студията. Логика? Няма! Ама това е положението.

Ние обаче сме готови със списък от 8 на брой знатни български мъжаги, които ще направят втория сезон на "Ергенът" още по-интересен. Когото и да изберат продуцентите тук, просто няма как да сбъркат.

Киро Брейка

Киро Брейка

Киро Брейка е едновременно соц-носталгик, политически анализатор, лайф коуч и инфлуенсър от село Павел, област Велико Търново. Известен е с това, че за него тайни в живота няма и винаги знае какво точно се случва у нас и по света. Нямаме идея дали е успял да изкласи до завършване на средно, но за сметка на това може да ви даде експертен съвет в какво да инвестирате парите си и ще ви обясни защо криптото е скам.

В "Ергенът" Киро не просто ще раздава рози, но и във всеки един момент ще обяснява на участничките защо от тях нищо не става и какви боклуци са всъщност. Няма и да спре да напомня, че "едно време какви жени имаше", а не като сега - пачавретини, дето си снимат задниците в Инстаграм, вместо да забъркат един боб с наденица и да измият прозорците. Дамата, която получи последната роза от Киро, ще има честта да му лъска портрета на Тодор Живков и да слуша 24/7 за ненадминатите успехи на Народната република.

Боби Манекена

Боби Манекена

Според слуховете, Пилинцата от Монако вече са разделени, което означава, че топ гъзарят сред българите отново влиза в ергенлъка. Което го прави просто перфектен за това малоумно предаване. Топът на лукса може отново да влезе с пантите в домовете ни, а ние ще "гледами и завиждами", щото Боби Манекена няма как да го стигнем, даже и срещу нас да върви.

Ако Боби замени Виктор като Ергена, всеки епизод на предаването ще протича в топ-лукс-супер-гъзария ресторант в "Хаджи Димитър" или "Дружба". Манекена ще черпи мацките с луксозни манджи като пилешки хапки с картофена салата, а без субтитри нищо няма да му се разбира, ама поне ще го гледаме как пръска гъзария и разказва за приятелството си с Филип Плейн и Флавио Бриаторе. Тук предаването може да се окаже и полезно, тъй като младите и бъдещи родители ще осъзнаят напълно колко важно е образованието на децата им.

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов е лидер на политическа партия "Възраждане", която е де юре българска, ама де факто май е руска. Амбициозният варненец може и никога да не стане министър-председател, но като нищо може да се намърда в "Ергенът" и поне да се омеша с мацките.

В предаването Костадинов вероятно няма да спечели симпатиите на момичетата, тъй като през 5 минути ще ги нарича "национални предатели" и ще ги плаши с пращане в трудов лагер в Белене. Накрая възрожденецът ще изгони всички пички и ще даде роза на бившата си вече съпартийка Елена Гунчева, за да си оправят отношенията. После двамата ще заминат на романтично пътешествие в Камчатка.

Софийския Либерал

Софийския Либерал

Макар че не гледа телевизия и дори няма телевизор в дома си (нещо, което подчертава по три пъти всеки ден), Софийския Либерал е готов да направи дебюта си в дебрите на родните риалити формати. Имайки предвид, че 17-ата му поред стартъп идея също не проработи, а наемът на панелния апартамент в "Надежда" се покачи заради инфлацията, Либерала е в спешна нужда да смени обстановката и да опита нещо ново. А и в крайна сметка, не е известен нито един човек на света, който да работи в кол център и всъщност да си обича работата.

Вместо алкохолни напитки, в "Ергенът" Софийския Либерал ще джаска едно след друго ванилови латета от "Старбъкс", а срещите му с момичетата няма да бъдат на живо, ами посредством "колове". Няма да раздава рози, защото според него това е оскърбително спрямо жените и е израз на "toxic masculinity". На екрана името му ще се изписва в рамка на "Демократична България", а участничките, които не са вегани и "еко", ще бъдат публично обругавани с пост във Фейсбук.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Стигаме и до кандидата за Ерген №1 на Републиката в тежка категория. Тук Кобрата ще респектира кандидат-булките с присъствие, поради което никоя от тях няма да посмее да му върти номерца. Ако някоя го издразни, Пулев ще оголи зъби, ще придобие изражение на лунатик и ще ѝ изкрещи в лицето "Do you understand me, бе!?"

Имайки предвид, че толкова време Кубрат е имал вземане-даване с известна чалга певица, надали нещо в това предаване би могло да го изненада. В същото време всеки път, когато Пулев остави някоя от участничките без роза, той нежно ще я прегърне и философски ще ѝ каже "продължаваме напред". В самия край мацката, която е най-много "бетон", ще бъде избрана и за Кобретина №1 на България.

Боби Михайлов

Боби Михайлов

Наричан галено "The Wig", президентът на БФС Борислав Михайлов е известен като човек, който рядко пие вода. В "Ергенът" той ще си почине от тежкия и напрегнат живот, който води във футболния съюз. Там Михайлов се труди от сутрин до вечер, за да изведе българския футбол до внушителни успехи, като например пет гола от Грузия и равенство с Гибралтар.

Футболният бос на България е известен и сред нутриционистите със създаването на т.нар. "етилова диета". С годините Михайлов е успял да стигне до извода, че неговият режим води до множество позитивни резултати за пациентите, сред които по-весело настроение, подобрено чувство за хумор и развиване на танцувални умения, каквито въпросните не са притежавали преди. Победителката в "Ергенът", която бъде избрана от Михайлов, ще получи възможността да празнува Нова година с Коце Маца и Дан Тан в Сингапур.

Стоян Колев

Стоян Колев

Макар и на хартия да изглежда като интересна идея, тук продуцентите на предаването ще си вкарат жесток автогол. Верен на деликатния си нрав, Стоян Колев най-вероятно ще изпочупи скъпарската вила в Турция, ще изгони участничките във формата и ще си докара проститутки от Слънчев бряг. След това навярно ще се заключи в къщата и поне три месеца няма да може да бъде изкаран оттам, докато сам не излезе поради липса на алкохол и наркотици.

Докато телевизията, съвсем разбираемо, отдавна е преустановила излъчването на "Ергенът", Колев ще ни държи в течение с лайвовете си в социалните мрежи. Там той ще покаже как думка чакалите в къщата, а в самия край купонът ще свърши в Банско. Лидерите на политически партии обаче ще останат впечатлени от общественото одобрение към Стоян и ще му предложат да стане депутат.

Данчо Полицая

Данчо Полицая

Крайно време е и любимият на българите служител на МВР да се задоми. Данчо Полицая е известен в социалните мрежи като най-съвестната и работлива пчеличка в системата на вътрешното министерство. Горд привърженик на Генерал Бойко Борисов, Данчо Полицая рядко има време за любов, но в "Ергенът" той би могъл да срещне жената на мечтите си.

Присъствието на Данчо в предаването обаче може да доведе до проблеми, свързани с правилата на формата. Не за друго, ами защото всяка от участничките, която му бутне 50 лева, ще се спаси от това да не получи роза. Така Полицая практически ще се окаже в ситуация, в която няма кого да изгони от предаването, но пък ще събере достатъчно пари, за да сбъдне голямата си мечта - да отвори Скара Бира на главната улица в Кранево.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар