"Ергенът", "Ергенът", "Ергенът" - дори не зная по коя телевизия дават това изтерзано риалити, но явно в момента всички говорят за него. Във време на отдавна невиждана инфлация, краставици за 8 лева килото и задаваща се война между Русия и Украйна, поредният убиец на мозъчни клетки в родния ТВ ефир завладя вниманието на Kleta Maika Balgariq. По-зловещ сценарий от новия филм на Гийермо дел Торо и по-тъжна приказка от кариерата на Валери Божинов.

ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ!!!

Хорааа! 2022 година сме! On demand услугите са в пика на своето развитие, като дори ние българите имаме лукса да избираме за коя стрийминг услуга да се абонираме, за да гледаме филми и сериали, по-различни от "Ол Инклузив", "Съни Бийч" и новата боза на Ники Илиев. Защо продължавате да гледате телевизия?

Просто не мога да си представя как човек решава, че ще седне на дивана, ще вземе дистанционното и ще си пусне "битивито", примерно, за да гледа поредния brain fart на т.нар. български "продуценти".

И какво точно е "Ергенът"? Доколкото разбрах, някакви лоботомирани същества от женски пол ще се излагат в ефир, опитвайки се да се харесат на някакъв жаден за ефирно време балък, който е ерген, ама е решил, че вече не иска да е ерген. Както може да се предполага, цялото зрелище е толкова зле, че в социалните мрежи всички говорят колко е зле, обаче с една интересна подробност - ЯВНО ВСИЧКИ СА ГО ГЛЕДАЛИ!

Просто не мога да си представя как човек решава, че ще седне на дивана, ще вземе дистанционното и ще си пусне "битивито", примерно, за да гледа поредния brain fart на т.нар. български "продуценти".

Разбирам да сме 60-те години на миналия век, а навън да е див комунизъм, дето се вика - няма какво да правим, ще гледаме телевизия. Обаче не сме! Наистина ми е интересно защо си го причинявате и толкова ли нямате какво друго да правите, че сте решили да пилеете ценни часове от живота си, захвърляйки ги в кофата за боклук. Нали знаете, че никога няма да ви се върнат?

Дори най-лошият и бездарен контент в Netflix е с пъти по-добър от поредната риалити диария, изсрана (с извинение) от родните телевизии. Предпочитам утре да ми направят колоноскопия без упойка, отколкото да изгледам и 15 минути от "Ергенът". А колоноскопията ме ужасява!

Във време на отдавна невиждана инфлация, краставици за 8 лева килото и задаваща се война между Русия и Украйна, поредният убиец на мозъчни клетки в родния ТВ ефир завладя вниманието на Kleta Maika Balgariq.

Тъпото е, че доброволното зомбиране пред Тв екраните е шибано ежедневие за вероятно 80% от българите в днешно време. Което вероятно обяснява резултатите на почти всички избори у нас, не? В крайна сметка, не може да киснеш по часове на ден пред цялата тази лайнария, а след това да очакваш да направиш нещо мъдро в стаичката за гласуване.

Още по-тъпото е, че същите тия издънки, които ги гледаме в подобни формати, утре вече са "известни", формират общественото мнение и като цяло не можем да се отървем от тях, понеже са навсякъде. Ще си отвориш хладилника и ще вземат да изкочат и оттам!

Братя българи, имам едно нестандартно предложение към вас - да спрем повсеместното си опростачване, да изхвърлим телевизорите си и да правим нещо по-смислено с живота си. Ще видите, че ще се почувствате по-добре. Ако не се получи, позволявам ви да ми пуснете "Ергенът" на запис, докато съм вързан за стол.

Автор

Интересите на Калоян не са един или два, та да ги опишеш. Музика, кино, гейминг, че дори и малко психология и философия за напомпване на егото. Истината обаче е, че с Калоян винаги може да се говори по интересни теми, поради което толкова го обичаме.

Напишете коментар