Брилянтно реновирана мансарда в Прага


Реновирането на тази мансарда в чешката столица Прага не е било никак лесна задача, но архитектите и дизайнери от OOOX са се справили по великолепен начин. В това предстои да се уверите сами.

Старото помещение умело е криело куп проблеми за разрешаване, като нови и нови предизвикателства са "изскачали" в процеса на работа. Освен това, никога не е лесно и да придадеш нов и модерен облик на едно помещение, което е вече на сериозна възраст. Резултатът от реновацията обаче е успешен, а клиентите остават доволни от видяното впоследствие. Апартаментът пък получава прозвището "сивият таван".

2

3

Апартаментът разполага с таванско помещение, което може да бъде достигнато от спалнята чрез метално стълбище.

4

Гледайки направените фотографии, сами ще можете да разберете защо апартаментът е получил вече споменатото си прозвище. Сивото е основният цвят, използван в неговите стаи.

5

6

Над спалнята се намира всекидневна със заострени линии на покрива.

7

8

Дневната светлина и прозорците спомагат за това таванското помещение да бъде постоянно светло, създавайки и чувството на проветривост.

9

Баните и тоалетните са декорирани в тъмни нюанси, като те видимо изглеждат впечатляващо добре.

10

12

Тъмните стени се пренасят и в кухнята на апартамента, точно срещу прозорците, спадащи директно от тавана и закрепени направо към пода. Подът от светло дърво и белият таван спомагат за чувството на отворено пространство и светлина.

13

Използването на неръждаема стомана за островчето и уредите помага за отразяването на светлината в пространството. Залага се и на отворени рафтове и шкафове, за да се усили и чувството на цялостна "отвореност" на кухненското помещение.

14

15

В противоположното пространство се намира холът, който също е поместен под наклонен покрив.

16

17

20

Е, какво ще кажете - харесва ли ви реновацията на този иначе стар апартамент? Не знаем как е изглеждало помещението преди основния си ремонт, но резултатът действително е впечатляващ.

18

Този проект е и доказателство, че понякога наистина е по-добра идея да се доверите на професионалисти, когато се отнася до реновацията и дизайна на вашето жилище.

19

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни