Вечност. Това си обещават всички влюбени, пристъпвайки прага на семейното огнище. Любов, попаднала в безкрайност, е неописуемо щастие. Неизмеримо.

Символът на брака са халките, които младоженците си разменят в Големия ден. Пръстените се превръщат в безценното на техните собственици, но въпреки това бижутата са преди всичко вещи - и като такива могат да бъдат лесно изгубени, наранени, а понякога и захвърлени.

Вечност. Отново се връщаме на това, с което започнахме. Кое е това нещо, което остава завинаги? Можем ли с него да маркираме любовта?

Представяме ви няколко татуировки, заменили халките върху ръцете на своите собственици. Две части от едно неразделно цяло. И едно смело решение за дамгосване, което не допуска бъдеща раздяла. Защото тогава мастилените шедьоври биха се превърнали в нежелан символ на миналото.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар