Биографията на Кристиано Роналдо за деца вече и в България


Неговото име е Кристиано Роналдо. Той е една от най-големите звезди на футбола за настоящия момент и идол на милиони деца по цялото земно кълбо. Играе за десеткратния шампион на Европа Реал Мадрид и е носител на три "Златни топки" за най-добър футболист в света. Той е успял, богат и сбъднал детските си мечти. Но най-важното е, че го е направил изцяло заради собствения си талант и безспирните тренировки, на които се е отдавал безропотно ден след ден.

Благодарение на издателство ЕГМОНТ, биографията на Кристиано Роналдо за подрастващи вече ще може да стигне и до вашето дете. След като биографията за млади читатели на Лионел Меси се превърна в една от десетта най-продавани книги за деца и тийнейджъри в България за 2015 година, историята на Кристиано Роналдо ще бъде достъпна и у нас. Книгата ще се появи на пазара на 2 април.

Биографията на Кристиано Роналдо за деца ще запознае младите читатели с истинското лице на португалската суперзвезда, което често остава скрито зад камерите и блясъка на успехите му. Децата отново ще научат, колко важно е не само да преследват най-съкровените си мечти, но и да работят здраво и целеустремено за постигането им. Точно както го е правил и самият Роналдо.

Младите читатели ще научат, как на едва 12-годишна възраст Кристиано напуска дома си и се установява в Лисабон, за да облече фланелката на гранда Спортинг. Три години по-късно кариерата на Роналдо едва не приключва, когато младият талант е диагностициран с порок на сърцето, в следствие на което претърпява и операция с лазер. Това обаче не го отказва, а само няколко дни по-късно, упоритото момче отново е на тренировъчния терен. На 23 години Кристиано Роналдо вече е най-скъпият футболист в света и носител на "Златната топка" за първи път в кариерата си.

Житейската история на Роналдо е универсален пример за нуждата от желязна воля и решителност по пътя към върха. Това е история за изключителните таланти, силата на мечтите и упоритата работа. За футбола, който често изисква много жертви.

Биографията на Роналдо е задължително и вдъхновяващо четиво за всеки малък любител на футбола, богато илюстриран поглед върху историята на играча, изпъстрена със забавни моменти от терена и личния му живот.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни