Барби Ферейра е американски модел и актриса. Предизвиква мащабна сензация, след като се включва в кампанията за позитивното отношение към телата. С участието си тя чупи граници и променя възгледите към наложените стереотипи. Родена е в Куинс, Ню Йорк.

Смелият plus size модел преобръща модния свят. Това се случи, след като хората се запознаха с нейните необработени снимки за рекламната кампания на известната марка за бельо Aerie. От тогава до сега Фейрейра не е спирала да бъде безстрашна и непоклатима в своите действия. Поставя под въпрос стандартите за красота, като отказва да ги приеме.

Поставя под въпрос стандартите за красота, като отказва да ги приеме.

Младото момиче не се задоволява само със завладяването на модната индустрия, като в момента тя има участие в известната продукция на HBO Еуфория.  В сериала участват Зендая, Хънтър Шафер, Сидни Суини, Мод Апатоу и други. Барби Ферейра играе Катрин Ернандес, която е по пътя на самооткриването. Актрисата споделя, че е чувствителен човек и винаги прелива от емоции.

Барби Ферейра

Барби съвсем открито признава, че вижда голяма доза от себе си в персонажа, който играе в "Еуфория". Факт е, че Катрин Ернандес не се вписва в рамки и има смелост да изучава себе си. Това поведение се забелязва и в самата Барби Ферейра.

Барби Ферейра

Моделът е ценител на киното и има любими продукции. Тя цени ленти като "Орландо" или хитовата поредица за Хари Потър. Същевременно е удивена от начина, по който "Еуфория" навлиза в сложната проблематика, която се среща в света на тийнейджърите. Участието й в сериала я кара да се чувства пораснала. Отделно тя споделя, че усеща силна подкрепа от своя екип.

Въпреки нейния телевизионен дебют, модата остава важна част от живота на Ферейра. Тя споделя, че ако каже, че не се интересува от мода, ще излъже.  Почитател е на стила, повлиян от 90-те години. Не се страхува да експериментира, дори това й доставя удоволствие.

Последователите й в Instagram неизменно я подкрепят при всяка нейна промяна. Успехът й показва, че всичко е възможно. Най-важното е, че тя показва на младите хора, колко е важно да са себе си, да бъдат своята най-добра версия и да не се страхуват от експерименти. Ние можем само да вземем пример от Барби Ферейра.

Автор

В момента е студент по Журналистика в Нов български унивеститет. Вдъхновява се от новото, различното и предизвикателствата. Фен е на качествената музика, съпроводена с приятна компания и вино. През свободното си време чете книги, излиза с приятели и прави опити да се учи да свири на акустична китара.

Напишете коментар