И друг път сме говорили за работата като режисьор на Орлин Милчев - Атила, който по-голяма част от младите хора в България познават заради дългогодишната му кариера на хип-хоп артист, отличаваща се с впечатляващо постоянство и абсолютно никакви компромиси, що се отнася до качеството на продукта, който той и хората му ни предоставят.

Режисьорският си талант Орлин отново ни демонстрира и във видеото към песента "Ева".

Озвучено от инструментала на WORST, видеото на "Ева" изважда на показ история, разказана ни от актьорите Петя Попова, Леарт Докле и Мартин Радоев, които играят под режисурата на Атила. Резултатът е едно нетипично и неортодоксално видео за българския хип-хоп, но в отличен унисон с дълбоката лирика на Атила, който и този път не изневерява на себе си, що се отнася до текста на песента.

"Стъпва в стъпките му, както той стъпвал по нея,
просто сваля маска, влиза във главата на животно.
Пулсът блъска, инстинктите са будни под тревога,
но душата и е заложник някъде в неговата бърлога..."

Вижте го и го чуйте, заслужава си. Радваме се, че подобни издържани проекти съществуват в българската рап музика. Надяваме се, че и други артисти ще последват примера на Атила, що се отнася до всичките детайли, които са взети под внимание в песента и видеото.


Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар