Атила смесва кино и хип-хоп във видеото към "Ева"


И друг път сме говорили за работата като режисьор на Орлин Милчев - Атила, който по-голяма част от младите хора в България познават заради дългогодишната му кариера на хип-хоп артист, отличаваща се с впечатляващо постоянство и абсолютно никакви компромиси, що се отнася до качеството на продукта, който той и хората му ни предоставят.

Режисьорският си талант Орлин отново ни демонстрира и във видеото към песента "Ева".


Озвучено от инструментала на WORST, видеото на "Ева" изважда на показ история, разказана ни от актьорите Петя Попова, Леарт Докле и Мартин Радоев, които играят под режисурата на Атила. Резултатът е едно нетипично и неортодоксално видео за българския хип-хоп, но в отличен унисон с дълбоката лирика на Атила, който и този път не изневерява на себе си, що се отнася до текста на песента.

"Стъпва в стъпките му, както той стъпвал по нея,
просто сваля маска, влиза във главата на животно.
Пулсът блъска, инстинктите са будни под тревога,
но душата и е заложник някъде в неговата бърлога..."

Вижте го и го чуйте, заслужава си.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни