Три години след първия филм на едноименната история за най-гневните птици на планетата Ред, Чък и Бомбата, "Angry Birds: Филмът" 2 е вече на големия екран. Островът, който населяват птиците, ще се окаже главната причина за зараждането и избухването на война между отбора на гневните птици и загадъчната виолетовата птица Зета, населяваща студения
остров на орлите. И отново е време за битка.

Едно неочаквано обединение

Този път обаче към отбора на гневните птици ще се присъединят и зелените
прасета. Да, същите онези прасета, с които птиците воюват в оригиналния сюжет на историята, в новия филм ще се обединят, за да се впуснат в битка за защита на родния си остров.

Мястото, което населяват птиците открай време е бил апетитна хапка, особено за онези, които живеят в полярните райони. Там липсват блаженствата, с които са дарени гневните птици и прасетата, слънчевите лъчи са блян, а водата е заместена от ледени блокове. Жителите на топлия остров дори не подозират за заплахата, която дебне от далечните полярни райони.

Много скоро птиците и прасетата трябва да се организират и да подберат всякакви технически средства, защото плановете на Зета са да превземе острова им. А те няма да им позволят да го направи, нали?

Дублаж на български със звездно участие

Ако търсите свежа анимационна комедия, новият филм на Angry Birds ще ви донесе точно това – доза екшън, съпроводен с шпионаж и разбира се много забавления. Озвучен на български от Ицо Хазарта (Ред), Александра Сърчаджиева, Криста, Прея и други. Лентата дава доста обещаващо начало, съдейки по трейлъра би била чудесен избор, както за малките, така и за възрастния придружител. Вижте:

 

Сигурни сме, че "Angry Birds: Филмът" 2 ще бъде едно чудесно забавление за цялото семейство. Първата част наистина бе забавна, а дублажът е направен от някои обичани личности в родното публично пространство. Заведете децата си на кино и се надяваме, че няма да останем разочаровани!

Автор

Литературата и книгите са моят безценен източник на вдъхновение, а писането е моята страст. Поради тази причина избрах пътя на журналистиката. Споделям всичко, което ме заинтригува в живота около мен. Но безспорно книгите и литературата са темите, от които се вълнувам най-много.

Напишете коментар