"Angry Birds: Филмът" 2 е вече в кината (Трейлър)


Три години след първия филм на едноименната история за най-гневните птици на планетата Ред, Чък и Бомбата, "Angry Birds: Филмът" 2 е вече на големия екран. Островът, който населяват птиците, ще се окаже главната причина за зараждането и избухването на война между отбора на гневните птици и загадъчната виолетовата птица Зета, населяваща студения
остров на орлите.

Този път обаче към отбора на гневните птици ще се присъединят и зелените
прасета. Да, същите онези прасета, с които птиците воюват в оригиналния сюжет на историята, в новия филм ще се обединят, за да се впуснат в битка за защита на родния си остров.

Мястото, което населяват птиците открай време е бил апетитна хапка, особено за онези, които живеят в полярните райони. Там липсват блаженствата, с които са дарени гневните птици и прасетата, слънчевите лъчи са блян, а водата е заместена от ледени блокове. Жителите на топлия остров дори не подозират за заплахата, която дебне от далечните полярни райони.

Много скоро птиците и прасетата трябва да се организират и да подберат всякакви технически средства, защото плановете на Зета са да превземе острова им.

Ако търсите свежа анимационна комедия, новият филм на Angry Birds ще ви донесе точно това – доза екшън, съпроводен с шпионаж и разбира се много забавления. Озвучен на български от Ицо Хазарта (Ред), Александра Сърчаджиева, Криста, Прея и други. Лентата дава доста обещаващо начало, съдейки по трейлъра би била чудесен избор, както за малките, така и за възрастния придружител. Вижте:

Любомир Петров

Литературата и книгите са моят безценен източник на вдъхновение, а писането е моята страст. Поради тази причина избрах пътя на журналистиката. Споделям всичко, което ме заинтригува в живота около мен. Но безспорно книгите и литературата са темите, от които се вълнувам най-много.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни