Анелия Крумова е момичето зад модния блог Sugar Foxy. Анелия определя себе си като лисица, мечтател, фенка на котките и луда по "Игра на тронове". Надяваме се обаче, че финалният сезон на шоуто не я е разочаровал. Иначе в Sugar Foxy можете да откриете не само мода, но също така добра доза лайфстайл и красота. 

С оглед на настъпващото лято, поинтересувахме се какви са плановете на Анелия, свързани с летния сезон. Зададохме ѝ няколко бързи въпроса, като ето какво ни отговори тя:

Какво планираш да носиш това лято?

Както всяко лято планирам да нося много лен, ефирни рокли, сламени шапки, добра слънцезащита и весело настроение

А какво със сигурност НЯМА да носиш през летния сезон?

Дългите бохемски рокли, които носех непрекъснато през миналото лято. През последните месеци стилът ми започна да се изменя и отношенията ми с бохемските дрехи леко охладняха.

Твоята лятна класика е…?

Ленена риза и къси панталони, в комбинация с плетена чанта, сламена шапка и еспадрили.

Много ти се иска да го носиш, но нямаш достатъчно смелост?

Имам смелост за всичко, което ми се носи. Обичам да експериментирам с облеклото си и ако нещо ми стои добре, то нямам проблем да го облека.

Нещото, което би си взела от мъжкия гардероб, е…?

Често взимам назаем от мъжкия гардероб ризи, но мисля че това всички го правим.

Моят избор за плажа тази година е…?

За тази година подбрах 3 чифта бански – един цял, един на точки и един с вис.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар