Кубинската актриса Ана де Армас получи една от най-големите роли в живота си до този момент. 34-годишната красавица ще изиграе самото "златно момиче" на Холивуд - Мерилин Монро. Това ще се случи във филма Blonde, режисиран от Андрю Доминик.

Проектът ще бъде реализиран от стрийминг платформата Netflix, като днес (23 септември) ще дебютира на кино екран, а през следващата седмица ще бъде наличен за стриймване.

В интервю за изданието AnOther, Ана де Армас направи любопитно признание. Тя заяви, че заедно с част от екипа на Blonde е посетила гроба на покойната Мерилин Монро в Лос Анджелис. Холивудската икона е погребана Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park Cemetery след смъртта си през 1962 година. Може да се каже, че тя и екипът на филма символично са поискали от Мерилин разрешение да реализират този проект.

"Направихме една голяма карта, като всеки един от екипа написа послание до нея", разкри Де Армас. "След това отидохме на гробищата и я поставихме на гроба ѝ. Може да се каже, че по някакъв начин поискахме разрешение от нея".

Тя допълни: "Всички почувстваха една голяма отговорност. Бяхме наясно каква част от историята ѝ предстои да разкажем - историята на Норма Джийн - човекът зад персонажа Мерилин Монро. Коя всъщност е била тя?"

Още преди време Ана де Армас направи леко злокобно признание, заявявайки, че е усещала духа на Мерилин Монро по време на снимките. Тогава тя заяви: "Нейният дух хвърляше разни неща по стената и се ядосваше, когато не бе съгласен с нещо случващо се на снимачната площадка".

Blonde ще можем да гледаме в Netflix на 28 септември, а кариерата на родената в Хавана Ана де Армас продължава да върви нагоре. През миналата година я гледахме във филма за агент 007 "Смъртта може да почака", а наскоро, отново в Netflix, я гледахме и в екшъна The Gray Man. Кубинката се снима и в Deep Water, където си партнира с Бен Афлек.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар