Когато попаднахме на страничката "В света на Хари Потър" във Facebook, знаехме, че сме открили своето място. Милиони пъти сме ви споделяли колко големи почитатели сме на поредицата и даже се замисляме дали не е време да си отделим специална Хари Потър рубрика в сайта. И макар че още не сме го направили онлайн, то определено можем да кажем, че на момчето магьосник сме отделили специално място в сърцата си.

От дете Магдалена също е фен на Хари Потър. Споделя, че когато за пръв път е взела в ръце "Хари Потър и Философският камък", очакванията ѝ не са били големи. Но за отрицателно време 11-годишният тогава магьосник я въвлича в своя свят и не я пуска да си тръгне от него.

"Имам ярък спомен от 10-годишното си Аз, което моли баща ми за пореден път да наеме "Хари Потър и Стаята на тайните" от видеотеката – нищо, че вече го знаех наизуст (тогава бяха излезли само двата филма, а компютърът беше нещо непознато и далечно). Фактът, че думите от страниците вече бяха на екрана, бе изумителен за мен. Сякаш правеше историята още по-реална."

С годините страстта на Магдалена към малкия магьосник и неговите приключения не стихва, дори напротив. Сякаш колкото повече расте, толкова по-съпричастна се чувства към историята. И така вече 23 години.

"Майка ми още ми се смее, че си падам по „детски филмчета”, но какво ли разбира един мъгъл като нея от магия?"

Сякаш за да подсили страстта си, Магдалена започва да търси в България всякакви артикули, свързани с поредицата, но почти не открива такива. Тогава ѝ хрумва, че българските фенове също трябва да имат бърз и свободен достъп на добри цени до всички фен съкровища, които могат да се открият в чужбина: от раници и тефтери до магически пръчки и четки за грим. Така се ражда страницата "В света на Хари Потър", където малки и големи могат да се почувстват част от историята и с гордост да носят своето колие "Даровете на смъртта".

"Реших да вложа и нещо от себе си – част от колиетата, както и Капаните за сънища и отварите, са изработени лично от мен, което прави тази страница още по-специална. Всеки един артикул е направен с много любов и внимание, а положителните реакции на феновете ми дават още повече хъс и идеи. Наскоро творбите си с нас сподели и 12-годишната София, която ръчно изработва пръчките на героите и които имахме удоволствието да споделим в страницата. Хората бързо подкрепиха сръчните ѝ ръце и въображението ѝ и бързо изкупиха продуктите на символични цени."

В страницата са включени всякакви тематични артикули. Шалове и гердани, които гордо ще показват от кой дом си; сничове, които ще бъдат здраво завързани около врата ти, за да не хвръкнат; дневници, които не само съдържат илюстрации на героите, но и ще могат да запазят всичките ти тайни, както и часовници, с които ще следиш да не закъснееш за часа си по Отвари.

За Магдалена е важно всичките артикули да са с проверено качество, затова лично са носени или изпробвани от нея и нейните приятели.

Не се изненадваме, че немалка част от клиентите са вече пораснали магьосници и предават своята страст от поредицата и към своите наследници. Бебешките бодита с тематични надписи са един от най-продаваните артикули, което означава, че историята на „момчето, което оживя” ще се предава и на следващите поколения.

"От нас са поръчвали и известни хора на изкуството и театъра, които също сме успели да зарадваме и с гордост показват, че за добрата книга няма нито възраст, нито социален статус."

Позитивните отзиви, които Магдалена получава от поръчките, са движещата сила на цялата страница. Често продуктите се поръчват като подарък за любим човек – брат, сестра, дете или приятелка. Избират се толкова внимателно и прецизно, че в такъв момент човек осъзнава каква радост носи нещо на пръв поглед малко.

Разгледайте страницата, ако и вие сте запленени от историята на Хари Потър. А ако имате въпроси, задайте ги на съобщение - Магдалена отговаря бързо и обещава бърза доставка до 2 работни дни.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

  1. Здравейте! Как бих могла да се свържа с момичето, което изработва тези прекрасни неща?

Напишете коментар