Първата година майчинство в илюстрации


Не знаем дали първата година майчинство е най-трудна, но определено е най-напрегната, особено когато става въпрос за млади и зелени родители. Предизвикателството да гледаш бебе не е никак малко, а съвети от баби, лели, стринки и съседки също не са от най-благоприятните за една майка неща. Разбира се, когато всичко отмине и погледнем назад, обикновено го правим с усмивка, забравяйки безсънните нощи и моментите на безсилие. Една усмивка е напълно достатъчна да заличи всичко, пък била тя и малко беззъба.

Сайтът New Mom Comics е публикувал брилянтни илюстрации, ясно обрисуващи как изглеждат, най-вече за майките, първите 12 месеца от родителството. Alison Wang е техният създател и определено се е справила блестящо. Насладете се на отлично нацелващия им хумор, ако бебето ви отпусне няколко свободни минути, разбира се.


Носих те 9 месеца. Прекарах часове в напъни. Направиха ми цезарово сечение. ... И ти дойде, изглеждайки точно като баща си. Сериозно?!
Който е казал "Не плачи над разлято мляко"... явно не е кърмил
Ох, наистина забравих за тази дрешка от леля Санди. Тя е от наистина скъп магазин - трябва да те напъхам някак си в нея!
Не съм го чула от часове, отивам да го проверя. Дишаш ли? *шум с пръстена* Да, определено дишаш...
Уау, ти се засмя! - 1 час по късно - Давай, още един път...
Според книгата вече трябва да пълзиш. Приятелката ти Грейси пълзи от седмици! Давай, можеш да го направиш! - 1 месец по-късно - Не, не го прави! Спри да пълзиш!
Направих ти тази страхотна рецепта с чесън и брюкселско зеле! *въртене на глава* *хвърляне" *избърсване на ръцете* - По-късно - ЛИНТ?! Наистина ли предпочиташ това пред моето готвене?!

Благодаря за книжките, мамо, той наистина ги изяжда!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни