Силно очакваният следващ филм на Ридли Скот, с Мат Деймън в главната роля - "Марсианецът", отново напомни за предстоящата си премиера с чисто нов, втори трейлър.

Базирана на хитов sci-fi роман

Лентата на 20th Century Fox е базирана на хитовия роман на Анди Уеър, като разказва историята на американски астронавт, който в следствие на инцидент остава напълно сам на враждебния Марс.

Докато търси начини да се свърже с НАСА и да обяви своето оцеляване, героят на Мат Деймън е принуден да вкара в действие цялата си изобретателност, за да оцелее. А това включва дори и собствено производство на храна на планета, където "нищо не расте".

"Марсианецът" ще бъде показан за първи път на Международния филмов фестивал в Торонто през септември, а на 2 октомври ще "удари" кината по цялото земно кълбо.

Кой още ще гледаме във филма?

Предлагаме ви и вторият трейлър на лентата, участие в която ще вземат още Джесика Частейн, Кристен Уийг, Кейт Мара, Майкъл Пеня, Джеф Даниълс, Доналд Глоувър и други.

 

Едноименният роман на писателя Анди Уеър се превърна в сензация в литературния свят, поради което имаме наистина огромни очаквания към екранизацията. Обнадеждени сме, че в режисьорския стол сяда Ридли Скот, защото всички знаем какво умее той. Винаги приветстваме добрите sci-fi проекти и се надяваме, че няма да останем разочаровани.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар