Един от най-добрите исторически епоси в историята на киното "Гладиатор" ще се сдобие с продължение. Режисьорът на оригиналния филм Ридли Скот работи по осъществяване на проекта. Почти сигурно Скот отново ще влезе в ролята на режисьор, докато стоящият зад "Игрите на глада" Питър Крейг ще напише сценария.

"Гладиатор" спечели "Оскар" за най-добър филм през 2000 година, като лентата донесе и номинация за най-добър режисьор на Ридли Скот. Тогава в ролята на гладиатора Максимус гледахме Ръсел Кроу, но както вероятно помните, неговият герой умря в края на лентата.

Историята в "Гладиатор" 2 ще се върти около Лусий - племенникът на император Комодий, който бе спасен от Максимус в първия филм.

Все още не се знае, кога бихме могли да очакваме продължението на "Гладиатор". Със сигурност обаче това е една от най-сериозните кино новини от последните няколко дни.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар