По-рано през годината притежателите на PlayStation 4 бяха зарадвани от новината, че класиката на Sony God of War III ще бъде издадена в ремастериран вид за притежателите на последната конзола на компанията.

Приключенията на спартанския воин Кратос вървят безупречно в резолюция 1080p и при 60 кадъра в секунда, което още повече подчертава и най-малките гънки на визуалния шедьовър, който представлява играта. А това наистина си заслужава и прави цялостното удоволствие от геймплея още по-голямо.

Зверствата на Кратос в Древна Гърция - сега с още по-ясна и красива картина

Само преди седмица бе и официалната дата за рилийз на играта за Европа, а притежателите на PS4 вече имат възможността да откъсват главите на гръцки богове при възможно най-добра картина и графични детайли. Ако сте играли това заглавие вероятно знаете, че е супер брутално и ако си падате по такива неща, вероятно няма да останете разочаровани. Даже никак. Поредицата за Кратос е продукт на талантливото американско студио Santa Monica, което създава ексклузивни заглавия за PlayStation. God of War III се появи на пазара през 2010 година и се превърна в определяща игра за PlayStation 3 генерацията като цяло.

И за да не бъдем голословни, предлагаме ви и 15-минутен геймплей от God of War III Remastered за PlayStation 4.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар