Живата легенда Кейт Мос отново е рекламно лице на бижутерийния бранд David Yurman. След повече от 10 години съвместна работа, британският супермодел за пореден път застава пред обектива, за да представи последните шедьоври на марката.

И тук рекламата определено работи, защото ни се прииска да си купим нещо. То и това е смисълът от цялата работа, нали?

 

Черно-белите кадри са заснети от добре познатия фотограф Питър Линдберг, а визията, избрана за Мос, е максимално естествена - почти без грим, с разпиляна коса, а на някои кадри дори и без дрехи. Определено сме на мнение, че целият екип, начело с криейтива и стилистите, са свършили чудесна работа и резултатът е перфектен. Реално нямаме никакви оплаквания в случая.

Кейт Мос

Рекламната кампания носи името "Enduring Style" и цели да отпразнува както вечните класики на бранда, така и най-новите му модели. Неслучайно David Yurman избраха именно Кейт Мос, с която работиха за първи път през 2004 година и останаха повече от доволни. В кампанията Мос се снима с някои от най-новите продукти на компанията, сред които моделите Starburst и Petite Pavé, които вече са на пазара.

Освен с Мос, в последните години David Yurman работиха още с великолепни дами като Жизел Бюндхен, Кейт Ъптън и Дрий Хемингуей, което ни кара да ги харесваме дори повече.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар