Ако още сега ни накарате да изброим няколко от любимите си деца актьори, то най-вероятно ще започнем от Мили Боби Браун. Или позната също като Илевън от супершоуто на Netflix Stranger Things.

Не че специално оттам не можем да изброим всички малчугани, които правят страхотни роли в сериала, но Мили наистина ни е присърце. Особено талантлива и адски харизматична, Мили Боби Браун вече отвори пред себе си вратите към една продължителна и бляскава кариера. Не само на малкия, но и на големия екран, разбира се.

Съветът на Vibes.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на световните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

И тъй като днес отново се замислихме колко я обичаме, представяме ви седем бързи, но любопитни факта за нея.

Тя е само на 13

Понякога сякаш го забравяме, нали? Въпреки всичко, което вече се случва в живота ѝ, Мили е все още едно дете - тя е само на 13 години. Родена е на 19 февруари 2004 година, като съвсем скоро има рожден ден. На моменти сме я виждали да се държи адски зряло на публични места и при медийни изяви, а пък в други случаи лесно забелязваме и детското у нея.

Британка е

Както вероятно сте се досетили от акцента ѝ по време на интервюта, например, Мили е гражданка на Великобритания. Въпреки че е родена в Испания, което е любопитен факт. Има трима братя и сестри.

Семейството ѝ е пожертвало много за кариерата ѝ

Още от самото начало родителите на Мили Боби Браун са знаели, че нейната съдба е да бъде актриса. Семейството ѝ често преминава разстоянието между Великобритания и САЩ, опитвайки се да даде старт на кариерата ѝ. В един момент родителите ѝ са толкова разорени, че са принудени да вземат пари назаем от мениджъра ѝ. В едно от интервютата си Мили казва: "В един момент вече бях отчаяна. Не получавах никакви ангажименти. Смятах, че за мен всичко е приключило". Скоро след това обаче Мили получава ролята, която тотално ще промени целия ѝ живот - тази на Илевън в Stranger Things.

Stranger Things е първата ѝ голяма роля, но не първата изобщо

Преди да изгрее за голямата сцена в Stranger Things, Мили Боби Браун получава епизодични роли в Modern Family, Grey's Anatomy и спиноф-а на Once Upon a Time - Once Upon a Time in Wonderland, където играе Алиса. Също така е участвала и в британските серии Intruders.

Призът MTV Movie and TV Award е първата ѝ голяма награда

Макар че е присъствала на редица церемонии, а Stranger Things винаги е сред номинираните, Мили получава първата си награда от MTV. На церемонията MTV Movie and TV Award тя печели приза за най-добра актриса в ТВ шоу. И не успява да сдържи емоциите си впоследствие. Скоро след това Мили получава и първата си номинация за награда "Еми" в категорията най-добра поддържаща актриса в драма.

Активна е в социалните мрежи

Ако искате винаги да следите стъпките ѝ, по-добре я последвайте в Twitter, Instagram и Snapchat. Мили е сред активните потребители на социални мрежи и непрекъснато споделя щрихи от дните си. А понякога е и много забавна, правейки го. Очарователно е също така, че тя е близка приятелка с друго от децата в Stranger Things - Ноа Шнап.

@noahschnapp #bestdayever #beingakidisawesome -MBB❤️

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) on

Може да рапира

Това май ни е едно от любимите ни неща, свързани с Мили Боби Браун. И една от причините, поради които е толкова яка! Тя разполага с разнородни таланти, а един от тях е... рапирането! Нещо, което е доказвала в шоуто на Джими Фалън.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар