Метъл иконата Мерилин Менсън е с главна роля в инди продукцията Let Me Make You a Martyr, като едва ли ще изненадаме някого с разкритието, че ексцентричният музикант ще изпълнява ролята на... наемен убиец. Че какво друго, питаме ние!?

Лентата е режисирана от Кори Асраф и Джон Суаб, като се очаква филмът да види свят по някое време през следващата година. Не го очакваме по кината, но пък ще потърсим всякакви други начини, за да го гледаме. Участието на метъл звездата тук определено успя да повдигне любопитството ни.

Персонажът на Менсън носи името Поуп, като героят на рокаджията е нает от наркотрафикант със задачата да елиминира по насилствен начин осиновения му син. Да си признаем честно, ние също бихме потърсили Мерилин Менсън със същата цел. Остава да видим дали и точно какво ще се обърка в цялата ситуация, защото все нещо трябва да се случи във филма, нали?

Почерпете малко идея за лентата от краткия трейлър, който любезно ви предлагаме да видите:

 

Мерилин Менсън никога не е имал особени афинитети към актьорска кариера, но явно сега това се е променило. Остава да видим дали и в бъдеще той ще продължи да прави подобни опити, без значение дали точно този филм ще постигне успех или не.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар