30 снимачни дни и много емоции, така накратко описва работата по първия си игрален филм талантливата Яна Титова.

Екип от над 200 професионалисти, три снимачни периода, разделени в няколко сезона, и една година постпродукция. Това предшества излизането на филма, създаден по действителен случай, разказващ за живота на Весела Тотева.

В главните роли ще видим младите Валентина Каролева (дебют) и Димитър Николов (Награда за главна мъжка роля на OIFF Turin Cinefest, Българската Филмова Академия и Златна Роза), а компания ще им правят едни от най-популярните родни актьори, които все още се пазят в тайна.

По-голямата част от актьорския ни състав ще обявим в средата на септември заедно с премиерата на първия трейлър на "Доза Щастие". От самото начало работата по този проект се превърна в кауза на целия екип, в която всички влагат емоциите и душата си. Вярвам, че това ще се отрази на филма и хората ще го усетят”, споделя режисьорът.

Действието се развива през 90-те години, когато наркотиците добиват широка популярност в България.

Историята представя 12 години от живота на Весела, постоянното търсене на щастие, тежките ѝ битки със зависимостта и изпитанието на волята ѝ.

Продуценти на филма са NO BLINK Studios в лицето на Александър Алексиев и Николай Стоичков. Сценарият е на Яна Титова, а оператор е Мартин Балкански („Откраднат живот“, “Недадените”, “18”).

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар