Първи кадри от най-новия български филм – "Доза Щастие"

30 снимачни дни и много емоции, така накратко описва работата по първия си игрален филм талантливата Яна Титова.


Екип от над 200 професионалисти, три снимачни периода, разделени в няколко сезона, и една година постпродукция. Това предшества излизането на филма, създаден по действителен случай, разказващ за живота на Весела Тотева.

В главните роли ще видим младите Валентина Каролева (дебют) и Димитър Николов (Награда за главна мъжка роля на OIFF Turin Cinefest, Българската Филмова Академия и Златна Роза), а компания ще им правят едни от най-популярните родни актьори, които все още се пазят в тайна.

По-голямата част от актьорския ни състав ще обявим в средата на септември заедно с премиерата на първия трейлър на "Доза Щастие". От самото начало работата по този проект се превърна в кауза на целия екип, в която всички влагат емоциите и душата си. Вярвам, че това ще се отрази на филма и хората ще го усетят”, споделя режисьорът.

Действието се развива през 90-те години, когато наркотиците добиват широка популярност в България.

Историята представя 12 години от живота на Весела, постоянното търсене на щастие, тежките ѝ битки със зависимостта и изпитанието на волята ѝ.

Продуценти на филма са NO BLINK Studios в лицето на Александър Алексиев и Николай Стоичков. Сценарият е на Яна Титова, а оператор е Мартин Балкански („Откраднат живот“, “Недадените”, “18”).

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни