Вече можем да видим първи трейлър на филма City of Lies с холивудските звезди Джони Деп и Форест Уитакър в главните роли.

Казано с няколко думи, лентата разказва за разследването, което детективът от полицията на Лос Анджелис Ръсел Пул (Деп) осъществява след убийството на The Notorious B.I.G. Легендарният хип-хоп изпълнител е застрелян в Града на ангелите през месец март 1997 година, а извършителите на деянието остават неизвестни и до днес.

City of Lies е базиран върху книгата Labyrinth на самия Ръсел Пул. Към Джони Деп се присъединява носителят на "Оскар" Форест Уитакър, който влиза в ролята на репортера "Джак" Джаксън, обединяващ сили с Ръсел Пул в хода на разследването.

Вижте трейлъра:

https://www.youtube.com/watch?v=809D5d77rsU

 

Както и това на Тупак Шакур от 1996 година, убийството на The Notorious B.I.G. остава неразкрито. Официално разследването все още е отворено, но надали някога ще се стигне до разплитане на случая. За съжаление, случаите отдавна са доста "изстинали" и би било голяма изненада да се стигне до някакво развитие.

Смята се, че и двете разследвания са покварени от институционална корупция, която така и не позволява да се стигне до истината. Именно това ще бъде един от основните акценти в City of Lies, обещават създателите на филма. Е, остава да видим как им се е получило.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар