До световната премиера на "Междузвездни войни: Последните джедаи" остава по-малко от месец и половина, а от Walt Disney и Lucasfilm ни зарадваха с нов, макар и кратък трейлър на Епизод VIII от сагата на Джордж Лукас.

Кръстен "Awake", новият 45-секунден трейлър на "Последните джедаи" ни показва някои нови кадри от лентата. Сегментът приключва с предупреждение на Люк към Рей, което се съдържа в думите "Това няма да приключи по начина, по който си мислиш."

И макар трейлърът да не разкрива кой знае колко повече от това, което видяхме в пълния такъв съвсем наскоро, отново виждаме Рей в затруднение в баланса между Светлата и Тъмната страна на Силата.

Също така, получаваме възможността да чуем гласа на новия голям злодей Сноук, а новото същество Порг отново ни кара да се усмихнем.

Световната премиера на "Междузвездни войни: Последните джедаи" е насрочена за 15 декември. Силно се надяваме, че филмът ще задоволи очакванията на феновете. Първият от новата трилогия "Силата се пробужда" предизвика някои полярни мнения, което никак не се хареса на Disney. За корпорацията това бе първи филм след закупуването на франчайза от Джордж Лукас, поради което те се надяваха на пълен успех. Феновете на Star Wars обаче са претенциозни и винаги очакват най-доброто.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар