Walt Disney и Lucasfilm разпространиха новия трейлър на "Междузвездни войни: Последните джедаи" - епизод VIII от най-великата кино сага на всички времена.

В новия трейлър виждаме сегменти от тренировките на Рей с Люк Скайуокър, с когото тя се срещна в последните моменти от Епизод VII - "Силата се пробужда". Виждаме как Рей остава силно впечатлен от силата и потенциала на младата жена, споделяйки, че "само веднъж досега е виждал нещо подобно". Вероятно имайки предвид някогашния си ученик Кайло Рен.

В друг момент от трейлъра виждаме Рен в близка среща със злодея Сноук, която не протича добре за нея. Дали тя ще успее да се измъкне от лапите му?

Със сигурност голяма част от историята ще се завърти и около Кайло Рен, който продължава да бъде разкъсван между Светлата и Тъмната страна на Силата. Това си проличава в момент, в който Рен се двуоми дали да натисне копчето за огън на неговия файтър. Причината? Защото вероятно от другата страна стои неговата майка Лея, която за последен път е изиграна от покойната Кари Фишър.

Трейлърът изглежда обещаващо, като можем да се надяваме, че режисьорът Райън Джонсън е свършил отлична работа. "Силата се пробужда" на Джей Джей Ейбрамс не се прие изцяло позитивно от страна на критика и фенове. Остава да видим, дали с "Последните джедаи" ще бъде различно.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар