Вече можете да стриймвате директно от своята GoPro камера


Битката между Meerkat и Periscope за надмощие в лайв-стрийминга продължава, а хората от Meerkat направиха солидна крачка в правилната посока, осигурявайки ни възможността да предаваме картина директно от своята GoPro камера.

Компанията предложи нова опция, чрез която вече можете да си осигурите директно видео от свързана GoPro камера.


Всичко, което трябва да направите, е просто да свържете машинката си със своя iPhone, да отворите приложението на Meerkat и да разклатите смартфона си, за да стартирате.

https://twitter.com/AppMeerkat/status/624271796867592192

За съжаление, на този етап опцията работи единствено с iOS и GoPro 3 устройства, но компанията обеща, че съвсем скоро подобна възможност ще получат и потребителите на Android и GoPro 4.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни