Време е за Венъм!

След като вече изигра суперзлодея Бейн в един от "Батман"-ите на Кристофър Нолан, сега британският актьор Том Харди преминава от DC в отбора на Marvel.

Номинираният за "Оскар" Харди ще изиграе персонажа на Венъм - антигероят от вселената на Спайдър-Мен, славещ се със зловещи способности и още по-зловещ външен вид. Симбиотът е един от най-култовите опоненти на Питър Паркър, поради което феновете на комиксите вече мечтаят да ги видят един срещу друг и в киното. Остава да видим дали това ще се случи наистина.

Преди време успяхме да видим първи тийзър на лентата, но ето че сега вече можем да станем свидетели и на първи пълен трейлър. И ако в тийзъра не успяхме да видим почти нищо кой знае какво, то първият трейлър на "Венъм" ни предлага обширен поглед над Том Харди в ролята на супергероя.

Режисьор на филма е американецът Рубен Флейшър, когото познаваме от проекти като "Зомбиленд" и "За по-малко от 30 минути". Освен Харди, участие в лентата ще вземат още Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Скот Хейз, Рийд Скот и други.

Очаква се първият филм за Венъм да бъде последван и от други, като част от Спайдър-Мен вселената на SONY (SSU). Бюджетът на проекта варира между 100 и 115 милиона долара, тъй че нека видим какво се е получило в крайна сметка.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар