Благотворителността във Facebook става по-лесна от всякога


Отделянето на лични средства за благотворителност във Facebook ще бъде по-лесно от всякога, след като компанията взе решение да осигури бутон "дарявам", който да бъде в полза на организациите с нестопанска цел, развиващи дейност в социалната мрежа.

От 2013 година насам във Facebook имаше подобен бутон, който обаче бе в употреба единствено на подбрани партньори, като например UNICEF, Червения кръст и други.


"Всеки ден потребителите на Facebook използват платформата, за да подкрепят различни каузи и да мотивират останалите да правят същото. Вдъхновени сме, колко добро може да произлезе от тези взаимодействия между хората. Поради това добавихме бутон "дари сега", за да улесним допълнително този процес", цитиран бе говорител на Facebook.

 

Единствената разлика между бутона "дари сега" с останалите от този тип, например - "купи сега" или "запази сега", е начинът, по който действа функционалността. За разлика от "купи сега" и "запази сега", новият бутон "дари сега" ще пренасочва юзерите на мрежата в други сайтове извън Facebook, където те ще могат да упражнят акта си на благотворителност за избраната кауза.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни