Бионсе като Джей Ло: имитира ли Queen B латинодивата, или всичко е съвпадение?


Започваме настоящия материал с уточнението, че силно се съмняваме Бионсе по цял ден да следи изявите на Дженифър Лопес и знаейки популярността и на двете, умишлено да се появява с визии, можещи да бъдат определени като имитация. Тя определено е над тези неща и нивото ѝ е доста по-високо. Надали някой би го оспорил. Да, Джей Ло е голяма фигура, но и за Queen B можем да кажем същото.

Също така се съмняваме, че някоя от двете изобщо взима самостоятелни решения за стила си, но това вече е една друга тема, включваща отбор стилисти. Факт е обаче, че не веднъж и два пъти сме виждали половинката на Джей Зи в дрехи, в които вече сме забелязвали и Jenny from the block.


Събрахме и няколко конкретни примера. Услужливо върху снимките присъстват и датите на заснемането им, за да може да бъде направена конкретна констатация - колко време след Джей Ло, момичето от някогашните Destiny’s Child е заложило на съвсем същите модни находки. Лош късмет за Бионсе, навярно?

И все пак: имитация или не особено щастлива fashion случайност? Залагаме на второто, макар че вече си имаме едно на ум. Все пак, случват се такива неща и тези двете дами не са единствен пример за това. Една от снимките е и с три години разлика, което следва да ни говори, че по-скоро всичко е станало случайно.

И така, имитира ли Бионсе Джей Ло или в случая просто преувеличаваме, типично за подобна статия в медия? Е, оставяме на вас да прецените.

Със сигурност нещо толкова дребно няма как да нарани репутацията на Бионсе и Джей Ло. Беше обаче интересно да погледнем под лупа всичко това.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни