Със сигурност има доста хора, които са пропуснали тренировка заради огромното удобство да си останеш в леглото. Все пак кои сме ние, за да разваляме перфектното убежище под одеялото, което носи най-голямото възможно отпускане? Ако и вие попадате в гореспоменатата графа, тренировката за стегнат корем на Кейси Хо с възглавница е точно за вас!

Кейси Хо

Ако не сте чували за Кейси Хо досега, време е да научите няколко неща за тази страхотна жена. Тя е мозъкът и изпълнението зад популярния фитнес канал в „Youtube” Blogilates, който е номер едно в платформата сред женските почитателки на упражненията. Нейните тренировки често са истинско предизвикателство, но с няколко шеги покрай сериозната част нещата минават доста по-леко. Освен това, почти всички нейни тренировки могат да се правят у дома.

Рутина само с възглавница

Хо направо е минала към следващото ниво с новата си рутина, която включва просто една възглавница и дори няма нужда да напускате леглото си, за да я правите. Със сигурност по-полезна ще бъде тренировъчна постелка, но не е задължително. Трябва ви просто тялото ви и любимата възглавница. И докато ви изглежда доста лесно, всъщност упражненията са доста изцеждащи.

Хо не е и единствената жена, сетила се да слее фитнеса с битовото ежедневие. Тя има тренировки, включващи скейтборд или дори списание. Надали някой си е мислил, че да прелиствате списание може да бъде толкова сложно, но всъщност има начин.

Проверено от професионалисти

Изследване на ESPN от 2011 година разкрива, че доста атлети използват възглавниците в хотелските си стаи, за да пазят форма. Джей Кардиело, бивш кондиционен треньор на отбора от НФЛ Тампа Бей Буканиърс, разри, че възглавниците могат да са много ефективни, когато работим за долната част на тялото.

Разбира се, тренировката с възглавница е доста полезна и когато наближат студените месеци и предпочитате да прекарвате уикенда на топло в уюта на дома. Погледнете го и от тази гледна точка – след тренировка можете веднага да си полегнете за сладка дрямка. Ако и това не ви мотивира, няма какво друго!

Ето и тренировката с възглавница на фитнес гуруто Кейси:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар