Свежи идеи за обновяване на стария диван


Безспорно диванът е една от най-важните мебели в съвременната дневна. Колкото по-голям е, толкова по-удобно за нас, за да го използваме за гледане на телевизия, четене на книга, безцелно излежаване, гости, настолни игри и каквото още ни хрумне.

При интензивно ползване няма как да се запази по начина, по който е изглеждал в началото и понякога се налага да мислим алтернативи, чрез които да го освежим. Днес например ще ви предложим цели три такива.

Смяна на дамаската

Безспорно това е най-сериозната промяна, която можем да приложим и с която все едно сме се сдобили с нова мебел. Ако конструкцията на дивана е здрава и проблемът е само в облицовката, това е чудесен начин да направим значителна промяна, без това да се отрази твърде много на бюджета ни.

Цветни детайли

Понякога е нужно съвсем малко, за да се постигне коренна промяна в интериора. Така например няколко цветни възглавници могат да придадат изцяло нова визия на пространството. Ако диванът ви е със светли цветове, изберете ярки и контрастни възглавници, с които да придадете характер на помещението. Нашият съвет е да не залагате на изцяло бели тонове в дома си, защото понякога напомнят на болнична обстановка, а също така могат да бъдат доста безлични. Не на последно място, бялата мебелировка е и доста трудна за поддръжка. Хубавото обаче е, че има фирми, които се занимават с професионално с почистване на дивани и в случай на нужда можем да разчитаме на тях.

Изкуство и обзавеждане

Понякога всичко, което е нужно, за да разнообразите обстановката в дома си, е да поставите леки акценти, които да нанесат "тежки" промени. Можете да комбинирате дивана и/или възглавничките му със свещника на масата или пък, както е показано на снимката по-горе, с картина в дома ви. Резултатът определено прави впечатление и внася допълнителни стил, уют и характер в помещението.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни