Вашата градина може да придобие напълно нова визия с оригиналните и много атрактивни саксийни габиони.

Както представляват те?

Това са метални саксии, изработени от плетена или електрозаварена мрежа, запълнена със скални късове.

Габионите могат да бъдат използвани както като саксии, така и като облицовка на камини, барбекю и други екстериорни съоръжения. Те са изключително актуални и предпочитани, поради модерното излъчване, голямата им устойчивост и разнообразен дизайн.

Взависимост от вашите желания, металната решетка на всеки габион може да бъде запълнена с речни камъни или такива от различен вид скали.

По този начин съчетавате здравината и стабилността на обработеното желязо с естествени материали, каквито са скалните късове. В резултат на това получавате напълно нова и различна обстановка в двора на къщата, хотела или заведението си.

Функционалността и удобството на саксийните габиони ги прави предпочитан избор, както за малки градини, така и за по-обширни площи. Те могат да бъдат  важна част от инфраструктурата на един град или курортен комплекс, но и чудесно екстериорно допълнение на вашия двор или градина. 

Саксийните габиони са не само красиви и оригинални, те предоставят отлични условия и среда за развитие на вашите растения, не задържат вода и позволяват на зеленината да се развива оптимално добре. Те са отлично решение, ако търсите нови и впечатляващи саксии за вашите любими растения.   

Благодарение на тях, вие можете да осъществите вашите идеи за атрактивен вид на градината, да облагородите двора си и да го превърнете в уютно и приятно място за отдих и срещи с приятели.

Цените на саксийните габиони са достъпни и това предоставя възможност на всеки любител на атрактивния екстериор да превърне пространството, с което разполага в райско кътче, в което цари зеленина, естетичност и хармония.

Чрез саксийните габиони можете да обособите езерце в двора си, да направите кът за почивка или просто да акцентирате на определени места в градината. Това са напълно устойчиви и самостоятелни конструкции, които ще поставите и монтирате лесно и без никакви затруднения.

Защо да изберете именно саксийни габиони за вашия двор и градина?

Защото те се сливат хармонично с околната среда.

Те са оригинални, практични и много красиви.

Привличат вниманието - с тях ще оберете овациите на вашите гости, клиенти и приятели.

Габионите притежават галфан защитно покритие, което предпазва тяхната конструкция от атмосферните влияния. Поради това те се запазват в отлично състояние за дълго и ще красят вашия двор с години.   

Те се отличават със здравина и не се деформират.

Саксийните габиони са екологични – те не отделят вредни емисии в околната среда.

Благодарение на тях можете деликатно и естетично да промените облика на вашия двор и екстериорно пространство.

Габиони могат да се използват за обграждане на кофи за смет, за градински мебели, за цветарници, като колони или част от огради и пр.

Предлагат се с различни размери и ви дават възможност да правите всякакви комбинации с тях.

При изграждането на екстериор, в който присъстват саксийни габиони, вие разполагате със пълна свобода и комбинативност. Чрез тях можете да развихрите своята фантазия и да зарадвате не само себе си, но и хората, които ще им се наслаждават.   

Габионите вече има и българско производство от Смарт Метал Груп

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар