Мебелният сектор е един от най-мащабните в бизнес сферата като цяло. От много години насам това е така, но в последните десет години, поради зачестеното ново строителство, се налага и производството на различни мебели за вътрешно обзавеждане на новопостроените жилища. С течение на времето се променят коренно тенденциите в изработката на всякакви мебели, както стила и техните модели, така и материалите, с които се произвеждат. Ако се върнем векове назад, използваните материали за производството на мебели е била масивна дървесина, в наши дни обаче мебелната индустрия залага предимно на нови и модерни технологии и материали. Това осезаемо се наблюдава при производството на кухненски модули и холни секции. Днешните производители залагат най-вече на плоскости изработени от фини дървени частици(ПДЧ), примесени със синтетични смоли за по-висока якост и издържливост. Друга разновидност материали, които се използват, са МDF плоскостите, които се изработват от много фини стърготини, напоени с епоксидни смоли, което прави материала изключително здрав и издръжлив на якост и влага. Една от най- използваните мебелни услуги без съмнение е изработката на холни секции. При тях съществува голямо разнообразие като цветове и модели, което може да бъде  определено и строго индивидуално според мястото и желанието на клиента, възможностите за монтаж и вкусовете на клиента за дизайн на секцията.

Преди много години изработката на холни секции беше ограничена като употреба на стандартни и еднотипни както материали, така и модели. Забелязваха се едва няколко различни модела секции, като видимата разлика между тях самите се състоеше единствено в цвета и дизайна на мебелния обков. В днешно време обаче това рязко и коренно се модернизира и промени, поради олекотяване на самата конструкция на холовите сецкции, навлизането на все по-нови и модерни материали, както и изключително бързо променящите се модни тенденции в обзавеждането и мебелния интериорен дизайн.Основен фактор да се произвеждат и налагат нови и различни технологии на производство на мебелния продукт, е съобразно интереса на клиентите, поради промяната на възприятието на дизайн и модерна визия. В световен мащаб също може да търсим и намерим разбира се причина за голямото разнообразие на материали и модели, поради глобализацията и достъпа до информацията в световен мащаб, и съответно се следват световните тенденции. Достъпът до информация и нейното лесно набавяне, посредством разнообразните комуникационни средства, както и възможността хората да пътуват достъпно по света, също допринася за навлизането на модерни и различни видове секции.

Освен холните секции, съществуват и специално изработени модели за обзавеждане на детски стаи. В модерните технологии се използват ламинирани плоскости с ярки и разнообразни гами от цветове. Това ви дава възможност сами да моделирате и поръчате желания от вас модел за стаята на вашето дете.

Като цяло в мебелната индустрия този тип мебели са едни от най-търсените поради факта, че във всяка една къща има нужда от секция, в която да съберете всички разнообразни малки предмети или украшения, които притежавате. Както вече споменахме, в наши дни има безумно много варианти на модели, които ще бъдат изключително функционални за вас и ще улеснят наличието на прекалено много неща във вашия дом и тяхното местоположение на различни места. Можете да избирате от голяма част практични и интересни дизайнерски решения за функционални модели секции, с които ще решите проблема с липсата на място за вашите лични вещи, сувенири, снимки и подобни семейни украшения. Освен това, ще предадат и на дома ви различна и още по-модерна визия.

Свържете се с нас и ние ще ви помогнем и ще ви насочим при избора на секция -холна или детска, взависимост от цялостния дизайн на вашия дом. Ще се съобразим с вашия вкус и ще ви предложим разнообразни вариации от модели, цветови решения, както и различна изработка. Ще ви изненадаме с богатия си избор от различни типове секции - холни Секции, Секции-лед осветление, детски Секции, ултрамодерни холни Секции, модулни Секции. От всеки един вид секция ние разполагаме с изключително атрактивен и богат набор от модели и цветове. Мебели Лени Стил са ярко насочени в нестандартните, дизайнерски решения  за своите мебели. Предлагаме модели на различни ценови класове и така сме достъпни за всеки един тип потребител. Лени стил имат магазини както в град Варна, така и в град Добрич. Но за всички клиенти, които нямат възможност да пътуват и да разгледат мебелите в стационарните ни магазини и не са от тези градове, ние създадохме нашия онлайн магазин, където можете подробно да разгледате какво предлагаме и да се свържете с нас, за да ви насочим и помогнем при избора на точната секция или друг вид мебел за вашия дом. Ние разполагаме с много голям капацитет от мебели на достъпни цени и сме сигурни , че можем  да отговорим на изискванията и на най-взискателния клиент. Онлайн магазинът ни беше основан именно за да улесним вас и да не се налага непременно да пътувате до градовете, в които имаме магазини, за да си харесате модел. Ние предлагаме безкомпромисно качество на материалите, с които работим, както и самата технология на изработката. Създаваме всеки един модел и дизайнерско решение с много фантазия и спазваме най-модерна технология, за да може да предложим за вас безупречен мебелен продукт.

За ваше улеснение сме помислили за всеки един детайл при евентуално желание за покупка. Предлагаме ви възможност за разнообразни и удобни за вас начини за плащане. Ако си харесате и закупите наш модел, имате няколко различни варианти да направите плащане: По банков път чрез стандартен превод, чрез онлайн банкиране, Плащане при доставка или плащане, ако ви по удобно в наш магазин. В страницата ни в сектор „ как да платя” всички начини за плащане за подробно описани и може да се запознаете с тях. Можете разбира се и подробно да се запознаете с абсолютно всички подробности, свързани с доставката на вашата мебел. Нашият онлайн магазин се старае максимално да ви улесни. Достатъчно е да си харесате модел от нашите продукти и ние сме се погрижили възможно най- бързо, лесно и удобно за вас да се извършат всички процедури, за да може да се радвате в най-кратък срок на вашата нова мебел.

Посетете нашия сайт и разгледайте нашия богат набор от различни видове и групи секции, както и разнообразни видове други мебели.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар