Как да завършим банята?


Банята е не само помещение за хигиенни процедури, но и място за релаксация. В него ние се опитваме да премахнем натрупаната умора, да се заредим с жизненост, да възстановим умствената ни сила, а основната тайна е в създаването на комфорт.

  1. Пастелните нюанси правят помещението по-светло и меко. Кремав, млечен, бледо син, мента, светло оранжев и сладоледени розови нюанси придават свежест и нежност. Сините, тюркоазени нюанси се свързват с вода, небе, море и др. Зелените, ментови и шам-фъстъчени цветове по принцип действат успокояващо на психиката, релаксират и облекчават умората на очите.

 


  1. Еко вдъхновена бежово-кафява баня. Изключително модерни са баните с нюанси, интерпретиращи естествено дърво. В такива бани отлично се вписват мебели и произведения на изкуството от истинско дърво, обработени с влагоустойчиви лакове. Ако използвате кафяв цвят, задължително го разредете с по-светли нюанси на бежово и бяло.

 

  1. Морски бриз в банята. Морските и крайбрежните теми за интериорен дизайн на банята винаги са от значение. Тюркоаз, мента, синьо, светлосини нюанси и цветът на морската вълна интерпретира несравнимата необятност и дълбочина на морето. Бялата баня със сини и червени акценти като диспенсъри, хавлии, завеси и др. се свързват с платна на кораби или морска пяна.

 

Като завършек може да заложите на аксесоари, свързани с морето и плажа като черупки, камъчета, изображения на чайки, водорасли или морски силуети.

Удобството на всяка стая е съставено от различни дреболии. Основното условие е, че те трябва да се вписват добре в интериора, както цветово, така и стилистично.

Когато нещо изпъква, привлича вниманието или досажда, то трябва да бъде премахнато или заменено. Например, ако формата на огледалото не се вписва в дизайна или огледалото е със скучен дизайн, то ще бъде отегчително и можете да го замените с по-подходящо. Понякога е достатъчно просто да организирате правилно елементите, така че външният вид на банята да се промени значително.

Ако не искате да изхвърлите някоя вещ, тъй като макар че не я харесвате, тя изпълнява определена функция, можете да украсите предмета чрез промяна на цвета, прилагане на модел, различни декорации с лепило или използване на декупаж. За да разберете как да направите банята неповторима, е достатъчно да слушате вътрешните си чувства!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни