Мариела Анхела е на едва 21 години, но талантът й е възхитителен. Младата художничка от Лос Анджелис си служи по изключителен начин с маслените бои, давайки впечатляващ израз на любовта си към хип-хоп музиката. Да, специално към нея, защото това е една от големите ѝ страсти - да слуша качествен рап.

Талантливата американка споделя, че е самоука в областта на изкуството, започвайки да рисува с маслени бои преди само две години. По всичко изглежда обаче, че Мариела схваща доста бързо, защото произведенията й са от най-висока класа. Изобщо не се шегуваме, както ще се уверите сами.

Основна част от работата на Мариела Анхела е рисуването на портрети на хип-хоп изпълнители, които стоят нависоко в списъка й с лични предпочитания. Ние пък ви подбрахме някои от най-добрите й проекти. Сами ще се убедите, че девойката е направо титан, когато се захване за работа. Толкова е добра, че веднага ни се прииска да си купим нещо, нарисувано от нея. Даже мислим още сега да ѝ пишем.

В случай, че сте останали очаровани от изкуството на Мариела Анхела, можете да разгледате нейния официален сайт, както и Instagram акаунта й.

2Pac

2pac

Method Man

meth

Mos Def

mos def

Nas

nas

Лорин Хил

lauryn

Pharrell

pharell

Andre 3000

andre

Ice Cube

cube

MF Doom

mf doom

Wiz Khalifa

wiz

Common

common

A$AP Rocky

asap rocky

Drake

drake

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар