Zombie Boy (роден като Rick Genest) е канадски артист и модна икона. Той буквално изглежда като ходещ мъртвец, но рисунките по тялото му заинтригуват и вдъхновяват много хора през последните няколко години. Той е една от най-обсъжданите личности в социалните мрежи, с милиони фенове по света, които искат да знаят всичко за иконата, музата, фрийк шоу артиста, изпълнителя и модела, криещ се зад неговия псевдоним.

Младият мъж, покрит изцяло с татуировки, става известен през 2011 година, благодарение на стилиста на Лейди Гага и креативен директор на Thierry Mugler – Никола Формичети, който го избира за партньор на поп дивата за музикалния клип на „Born This Way“. От този момент Zombie Boy се превръща в абсолютен хит. Следват участия в редица холивудски филми като „47 ронини“ с Киану Рийвс, както и многобройни фотосесии за списания като Vogue, GQ, Vanity Fair. През следващата година Zombie Boy става рекламно лице на  L’Oreal. Рекламата с него се превръща в една от най-успешните онлайн кампании за годината и е гледана повече от 60 милиона пъти само в YouTube. Този успех довежда до договор с L’Oreal и така Рик става първият мъж, официален говорител на марката. Освен всичко останало, Zombie Boy работи и като фрийк шоу артист в Circus Side Shows и притежава собствен пътуващ цирк, наречен Lucifer's Blasphemous Mad Macabre Torture Carnival.

Татуировките на Рик струват повече от 20 хил. долара и рисуването им е продължило над 10 години. Той има два рекорда Гинес за най-много татуирани буболечки (176) и най-много татуировки на човешки кости (139). Предстои му да покрие и оставащите 20% от кожата си. По всяка вероятност Zombie Boy ще ни изненада в София с някоя нова татуировка.

Тазгодишният Хелоуин наближава, а този път партито на Yalta Club ще е още по-мащабно. Налага се избор на голяма зала, затова този път то ще е в Арена Армеец.

„Тази година искахме всичко да е още по-мащабно и да дадем шанс на повече хора да видят нашия HALLOWEEN на живо, това е и причината да се спрем на Арена Армеец. Останалите зали просто ни отесняха. Сценографът и букинг екипът работят от няколко месеца по шоуто и се радваме, че успяхме да впечатлим Rick Genest с нашата концепция. Освен него ще видим и още доста артисти, а относно музиката – тук няма място за компромиси и експерименти. Залагаме на сигурното и най-доброто възможно – Victor Calderone и Liubo Ursiny.”

Билетите за HALLOWEEN 2016 са вече в продажба в OMV, THE MALL, билетен център НДК, YALTA CLUB и в мрежата на EVENTIM.BG

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар