Зоуи Кравиц е звездата в култов римейк (ТРЕЙЛЪР)


"High Fidelity" (преведен на български език "Ега ти животът") е роман на Ник Хорнби, който е издаден през 1995 година. През 2000 година се превръща във филм със същото име (този път преведен у нас като "Момичета от класа"), в който главните роли са поверени на Джон Кюсак и Джак Блек. 20 години по-късно, през 2020 година, ще го видим като сериал със същото название, дело на стрийминг платформата Hulu.

Изненадата е, че този път ролята е поверена на жена, която обаче носи същото име като на протагониста в книгите и филма - Роб. В ролята влиза Зоуи Кравиц, която ще трябва да се справя с многократно разбитото си сърце и обсесията си да създава "топ 5" списъци.

"Какво не ми е наред? Защо съм обречена да бъда зарязвана, защо съм обречена да бъда отхвърляна? Сериозно. Затова ще ги попитам: моите топ 5 на всички времена разочарования."

Роб, изигран от Кравиц, носи много от предишните характеристики на героя, но притежава и нови качества, с които да обогати историята: така например има както мъже, така и жени за сексуални партньори.

"Ние сме абсолютно огромни фенове и на книгата, и на филма. Главното, което искахме да запазим, е основният конфликт на главния герой, който е ту изпълнен с надежда романтик, то тотален циник", споделя изпълнителният продуцент на сериала Вероника Уест.

А Кравиц допълва, че се надява да направят повече сезони на шоуто.

Любопитно е, че майката на Зоуи Кравиц - Лиса Боне - участва в едноименната лента от 2000 година. И сега, 20 години по-късно, нейната дъщеря също се превръща в част от историята.

Премиерата е на 14 февруари (точно така, на Свети Валентин), а ние се надяваме продукцията да бъде закупена от някоя от наличните у нас стрийминг платформи.

Прочетете още:
Създават сериал, базиран върху "Мълчанието на агнетата"
Сезон 4 на "Историята на прислужницата" ще бъде по-кратък
"Момичета": суровата и неепилирана версия на "Сексът и градът"

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни