Жлъч и Атила ще леят рими в Bar Zar


Ето това вече е събитие, от което трябва да ви побият тръпки, ако сте фенове на качествения български хип-хоп.

На своеобразен дуел пред микрофоните ще застанат две от най-силните български МС-та в лицето на Жлъч и Атила, които, съвсем естествено, ще се ползват и с подкрепата на своите верни DJ-и - Гена и Akasha. Датата на събитието е 23 октомври, а мястото - Bar Zar на "Цар Самуил" 50.

Тези от вас, които са слушали Жлъч и Атила, вероятно са наясно какво да очакват. А за онези, които не са, можем само да кажем следното - малко са рапърите в България, които могат да докоснат двете софийски МС-та, що се отнася до лирическите им възможности.

Подобно на всяка една битка, тази също ще има своите правила. Жлъч и Атила ще се дуелират чрез своите тракове, сменяйки се през песен на микрофона. Битка на лирики, бийтове и музикална селекция, от която победителят може да е само един - публиката.

Естествено, между рундовете на арената ще стъпят съотборници за всеки от участниците, съответно So Called Crew ще подкрепят Жлъч и Гена, а SBM ще удари "шанаджийско" рамо на Атила и Akasha.

Входът на ивента е 5 лева, а ние можем да ви уверим, че ще си заслужава.

Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни