Ето това вече е събитие, от което трябва да ви побият тръпки, ако сте фенове на качествения български хип-хоп.

На своеобразен дуел пред микрофоните ще застанат две от най-силните български МС-та в лицето на Жлъч и Атила, които, съвсем естествено, ще се ползват и с подкрепата на своите верни DJ-и - Гена и Akasha. Датата на събитието е 23 октомври, а мястото - Bar Zar на "Цар Самуил" 50.

Тези от вас, които са слушали Жлъч и Атила, вероятно са наясно какво да очакват. А за онези, които не са, можем само да кажем следното - малко са рапърите в България, които могат да докоснат двете софийски МС-та, що се отнася до лирическите им възможности.

Подобно на всяка една битка, тази също ще има своите правила. Жлъч и Атила ще се дуелират чрез своите тракове, сменяйки се през песен на микрофона. Битка на лирики, бийтове и музикална селекция, от която победителят може да е само един - публиката.

Естествено, между рундовете на арената ще стъпят съотборници за всеки от участниците, съответно So Called Crew ще подкрепят Жлъч и Гена, а SBM ще удари "шанаджийско" рамо на Атила и Akasha.

Входът на ивента е 5 лева, а ние можем да ви уверим, че ще си заслужава. Изобщо нямаме съмнение даже.


Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар