Ако и вие като нас сте брутални фенове на Джон Малкович, то вероятно с интерес бихте научили повече и за, внимание - Джон Многович. Точно така, какво ли не раждат гениите по нашите географски ширини.

А ако винаги ви е любопитно да чуете римите на Жлъч, изстреляни под бийт, който да не е дело на Гена, то сега имате нова възможност да го сторите.

"Джон Многович" е продуцирана от друг добре познат бийтмейкър в българската музика - Rawland, защото, цитираме - това е "една небрежна хитачка от лятото, когато Гената беше по островите, а замесените в тоя трак ядоха пици с много люто". That's some nice info.

Признаваме си, че изкефихме яко на този трак, защото лириката на Жлъч винаги влиза здраво, а междувременно Rawland отдавна е доказал какво може по отношение на музиката. Enjoy!


Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар