Жлъч е Джон Многович в нов трак на Rawland


Ако и вие като нас сте брутални фенове на Джон Малкович, то вероятно с интерес бихте научили повече и за, внимание - Джон Многович. Точно така, какво ли не раждат гениите по нашите географски ширини.

А ако винаги ви е любопитно да чуете римите на Жлъч, изстреляни под бийт, който да не е дело на Гена, то сега имате нова възможност да го сторите.

"Джон Многович" е продуцирана от друг добре познат бийтмейкър в българската музика - Rawland, защото, цитираме - това е "една небрежна хитачка от лятото, когато Гената беше по островите, а замесените в тоя трак ядоха пици с много люто". That's some nice info.

Признаваме си, че изкефихме яко на този трак, защото лириката на Жлъч винаги влиза здраво, а междувременно Rawland отдавна е доказал какво може по отношение на музиката. Enjoy!


Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни