Жана Бергендорф обръсна главата си във видеото към "Докрай"


Артистът на "Вирджиния Рекърдс" Жана Бергендорф представи въздействащо и емоционално видео към последното си парче "Докрай".

В наситения откъм емоции клип, режисиран от добре познатия Люси Иларионов, победителката от X Factor сменя няколко различни визии, а в най-любопитния момент от видеото, тя дори се разделя с косата си.

"Много исках да махна лошата енергия, защото вярвам в тези неща. Дори бих си обръснала главата, за да се пречистя тотално. Вдъхновението ми идва от негърките, които носят косите си по този начин, и имат много красиви вратове. Харесвам всичките бижута, които използват като аксесоари", сподели специално за в-к "Монитор" Жана Бергендорф.

Автори на музиката и аранжимента на парчето са норвежците Mats Koray Genc, Silje Haavet Golden, Rabih Jaber и Nermin Harambasic, докато текстът е дело на Венцислав Чанов, по-известен на масовата публика като Venci Venc'.

За реализацията на "Докрай" Жана Бергендорф работи с Люси Дяковска, която влиза в ролята на нейн вокален педагог.

Самата певица споделя, че "това е проектът, в който открива себе си повече от всеки друг". Не е тайна, че в последните години Жана Бергендорф премина през не малко тежки моменти в личен план, включително и преживявайки челни сблъсъци със закона. Наскоро тя бе и сред участниците в популярен телевизионен формат, в който тя открито призна за проблемите си с наркотиците.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни