Независимата платформа Fairchart.bg ни представя рейтинговата класация на най-известните брандове и фирми у нас. Проучванията са на базата на оценката на реални клиенти, като отделните класации включват различни сфери на дейност.

Защо това е полезно за нас, потребителите?

Представете си, че се нуждаете от определени продукти или услуги, но се чудите точно коя фирма да изберете сред многото, които са на пазара. Можете да попитате близки и познати и ако те имат някакъв опит във въпросното потребление, вероятно ще ви споделят мнението си. Но същевременно има и много по-лесен и удобен начин, който ще ви отнеме не по-вече от минута. Просто посетете Fairchart.bg и можете веднага да видите кои компании в желаната сфера на дейност са определени от клиентите като най-добри. Това ще ви ориентира веднага в решението коя фирма да предпочетете.

Рейтинговите класации подпомагат инвеститорите

Основната задача на рейтинговите класации е да огласяват надеждността на определен бизнес, за да могат всички, които се интересуват как той се справя на пазара, да направят по-лесно своята преценка. По този начин всеки потенциален инвеститор може да се ориентира дали сътрудничество с конкретна компания е добра идея.

Рейтинговите класации и връзката им с репутацията на фирмите и брандовете

Колкото е по-висок рейтингът на определена компания или бранд, толкова повече потребители ще имат желание да се възползват от предлаганите стоки и услуги. Фирмите, които оглавяват отделните класации, ще бъдат стимулирани да продължават да предлагат високо качество и добро обслужване, защото виждат, че това е оценено по достойнство от техните клиенти. И обратно – за всеки бизнес, който изостава и се нарежда на опашката в класациите, ниският рейтинг играе ролята на „сигнална лампичка“, която алармира, че е необходимо нещо да се промени – ниво на обслужване, качество на предлаганите стоки и услуги и така нататък.

Възможност за бърза преценка за позициите на пазара на определена фирма или бранд

Представената по възможно най-достъпен начин достоверна информация е ценен икономически инструмент, с който могат да боравят различни институции – кредитни фирми, застрахователни дружества, комисията за защита на потребителите и други. На базата на изнесените данни те могат да направят ценни изводи, които да повлияят на техните решения при предстоящи взаимоотношения със съответните компании.

Регистрирайте се и гласувайте във fairchart.bg  - ще подпомогнете благородна кауза

Всеки месец fairchart.bg прави дарение на организация за деца с проблеми в развитието, като конкретната сумата е обвързана с броя гласове и нови регистрации в платформата. Това означава, че когато участвате активно в оформянето на класациите, давайки своя вот, вие не само получавате удовлетворение от факта, че помагате на много хора да се ориентират по-добре в качеството на услугите на фирмите, но и сте реален участник в благотворителна кауза!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

Напишете коментар