Защитени ли са личните ни данни в сайтовете за онлайн залози?

В днешно време много букмейкъри предлагат спортни залагания онлайн, поради което играчите трябва да изберат най-добрия сайт за залози в интернет за себе си. Очевидно е, че не е препоръчително да се разчита само на мнението на хората и е нужно да прочетете много информация, включително за защита на личните данни, което е от голямо значение при залаганията в интернет. 


Разбира се, не всички букмейкъри са създадени равни и някои предлагат много по-интересни предложения от други за своите потребители. Също така, за да изберете вашия букмейкър, трябва да се вземат предвид различни критерии, като от голямо значение  е притежаването на официален лиценз. Това е приоритетният критерий, като се има предвид, че не се препоръчва да играете в незаконна платформа за онлайн залози. Това до голяма степен гарантира защита на вашите лични данни. Данните ви са от съществено значение и трябва да се направи всичко, за да се защитят. Затова сте длъжни да изберете букмейкър, който гарантира тяхната надеждна сигурност.

Един от най-коректните букмейкъри с лиценз за България е WinBet. Tой е собственост на българска компания и вече доста години работи с голям успех. Може би сте чували за него и ваши приятели с интерес към хазарта са ви препоръчали да си откриете сметка в сайта за онлайн залози. С правилните указания за регистрация в Winbet няма да имате никакъв проблем да създадете ваш акаунт за онлайн залагания. Разбира се, при регистрация се изискват личните ви данни. Не е позволено да правите фалшиви профили в букмейкърите, така че трябва да попълните вашите имена, адрес, телефон и т.н. Може да сте сигурни, че личните ви данни са защитени и се пазят строго секретно от хазартния оператор, а как става това ще разберете в следващите редове.

Всеки букмейкър с лиценз за България е инвестирал в направата на сигурна платформа, в която да правите транзакции и личните ви данни да се съхраняват на сигурно място. Хазартната комисия в България следи дали букмейкърите спазват тези изисквания, тъй като е наказуемо личните данни да се предлагат на трети лица и може да бъде отнет лиценза на букмейкъра. Може да сте сигурни, че хазартните оператори използват регистрираните от вас данни само в платформата за залагане, която са създали. Ето защо опасенията ви, че вашите лични данни може да се използват за злоупотреба от трети страни, когато ги въвеждате в хазартните сайтове, трябва да се разсеят. Бъдете сигурни, че букмейкърът прави всичко възможно да запази на сигурно място имената ви, ЕГН, данни за банковите карти и т.н.

Изпращане на снимки на лични карти при верификация – няма защо да се страхувате

Един от големите страхове на играчите относно личните данни в букмейкърите е в случая, когато трябва да изпратят снимка или копие на документ за самоличност (най-често лична карта) до хазартния оператор. Хазартните платформи имат SSL сертификат, който криптира изпратената от вас информация до сървъра на съответния букмейкър. Този сертификат в Winbet например гарантира, че изпратените лични документи до сайта за онлайн залози са напълно защитени и няма да достигнат до трети лица, които да ги използват за злоупотреба.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни