Когато чуете името на Карл Лагерфелд, едва ли си представяте литература. Знаменитият дизайнер е сред ветераните в света на модата и нищо чудно: екстравагантната му личност стои начело на брандовете Chanel и Fendi, което, само по себе си, е огромно признание в индустрията.

Ние обаче надникнахме в дома на твореца, който никога не сваля слънчевите си очила. И не, не открихме куп модни списания и пластмасови манекени, както може би тайно си мислехме. А книги. Много книги!

От пода до тавана, Лагерфелд е съумял да подреди главозамайваща библиотека. Всъщност няколко стени просто са се превърнали в рафтове за книги, а резултатът е прекрасен! Нищо, че на моменти имаме чувството, че всичката тази литература може да се срути. Но сме убедени, че този, който се е погрижил за читателския интериор, е помислил за тази възможност и всичко е напълно обезопасено.

Поздравления, Кайзер Карл, възхитени сме от невероятното хрумване!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар