Зара Ларсон и H&M представят...


H&M с удоволствие разкрива модното си сътрудничество със звездата с платинени продажби Зара Ларсон. Капсулната колекция, вдъхновена от стила на шведската поп сензация, се отличава със силни графики и предизвикателни облекла от стрийт модата и ще се предлага в световен мащаб в избрани магазини, както и онлайн, от 18 май.

 

Известна с нейните игриви и зареждащи песни, колекцията Zara Larsson><H&M, не само отразява същите послания за страстните и женствени жени, но и персоналния стил на поп звездата. Модели като уголемен суитшърт с качулка и тениска – рокля, са изрисувани с графики в цикламено и силни феминистки послания, те се балансират от подчертаващи фигурата къси панталони и топове. Цветовата палитра е доминирана от разнообразни розови нюанси, допълнени със сребърно и черно като акцент. Велур, деним, мрежести тъкани и памук са основните материи в колекцията.


„Много съм развълнувана, че най-накрая мога да споделям колекцията си с H&M. Толкова много се забавлявах докато разработвахме с тях модели и кампания, които отразяват моята индивидуалност. Нямам търпение да видя как момичетата навсякъде носят моделите и ги интерпретират като част от техния личен стил“, казва Зара Ларсон.


Зара е участвала във всяка стъпка от разработването на колекцията, като е имала думата във всичко – от принтовете и цветовете до кройката. Розовото, например, е избрано не само, защото е един от любимите ѝ цветове, но и защото „то е женствено, носи огромна сила и всеки изглежда добре в него“, споделя певицата.


„Зара е вдъхновение за любителите на модата и музиката по целия свят. Нейната енергия е толкова позитивна и искрена и това лесно се пренася в дизайна. Освен това, обърнахме голямо внимание на това, което Зара носи на и извън сцената, за да се уверим, че ще отразим нейния типичен стил, който прехвърля част от сценичните й облекла в ежедневието“, казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.

 

С неотдавнашното излизане на първия си цялостен албум So Good, 2017 вече е голяма година за певицата. И сега тя ще може да добави и ексклузивно модно сътрудничество с H&M към нарастващия си списък с постижения.
Капсулната колекция Zara Larsson><H&M, която включва дрехи, обувки и аксесоари ще бъде налична в цял свят в избрани магазини, както и онлайн, от 18 май.

Капсулната колекция Zara Larsson><H&M ще откриете в избрани магазини и онлайн от 18 май. В България ще е достъпна в магазин H&M на бул. Витоша 6, както и онлайн.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни