"Западен свят": ново начало


Когато преди няколко години "Западен свят" дебютира в ефира на HBO, сериалът бе представен като бъдещ наследник на Игра на тронове. Sci-fi продукцията може да се похвали с огромен бюджет, доказващ амбицията на създателите му. Преди броени часове "троновете" официално приключиха съществуването си със своя последен епизод, което дава още по-голямо поле за изява на "Западен свят". Може ли този сериал да се превърне в новия безспорен лидер на HBO?

Веднага след последния епизод на "Игра на тронове", HBO пусна дългоочакван първи трейлър на третия сезон на "Западен свят". Основното действащо лице в него е Арън Пол, който е сред новите попълнения на шоуто. Феновете познават Пол от брилянтната му работа в друга касова продукция - Breaking Bad, където той бе един от двамата водещи актьори, заедно с Брайън Кранстън.

Това, което веднага прави впечатление, е че "Западен свят" изглежда коренно различно от това, което видяхме в първите два сезона. Виждаме, че действието вече се развива извън тематичните паркове, населявани с роботи, виждайки персонажа на Арън Пол в градска среда. В самия край на трейлъра той се натъква на Долорес - героинята на Ивън Рейчъл Уд, която успя да избяга в края на втори сезон.

Заради случилото се във втори сезон, създателите на шоуто Джонатан Нолан и Лиса Джой получиха немалко критики. Мнозина ги обвиниха, че са направили сериала твърде комплексен, опитвайки се да "изпреварят" феновете в техните догадки за случващото се. Остава да видим, дали новият сезон ще бъде по-достъпен за масовия фен, имайки предвид, че амбициите на "Западен свят" предполагат и възможно най-високи рейтинги.

Трети сезон на "Западен свят" ще дебютира в каталога на HBO през 2020 година. Освен Арън Пол, сред новите лица в шоуто е и френският актьор Венсан Касел. В сериала се завръща и красивата Теса Томпсън, а Лена Уайти също ще дебютира в актьорския състав на продукцията.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни