"Междузвездни войни: Силата се пробужда" продължава да чупи рекорд след рекорд, а манията по Епизод VII на култовата поредица все още не е затихнала, малко повече от две седмици след световната премиера на режисирания от Джей Джей Ейбрамс филм.

И понеже на нас също няма да ни омръзне да ви представяме всичко най-интересно, свързано с величествения филмов бранд, радващ се на любовта на малки и големи, сме ви подготвили и нещо ново - няколко на брой интригуващи изображения, заснети на снимачната площадка на "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

2

Въпросните снимки достигнаха до нас, благодарение на Instagram акаунта на Дан Миндел, оглавяващ екипа от оператори, стоящи зад заснемането на хитовата лента.

3

Миндел ни сподели някои страхотни снимки, на които можем да видим например битката между Кайло Рен и Фин, или пък култовия Чюбака в момент, когато уукито "отмаря" зад кадър.

4

А вие насладихте ли се вече на "Междузвездни войни: Силата се пробужда"?

5

6

7

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар