Зад кулисите на "Игра на тронове" или как се създават белите бродници


Ако сте почитатели на касовото шоу на HBO Игра на тронове, а шансовете да сте такива са наистина високи, то вероятно сте запознати с плашещите, смразяващи кръвта бели бродници. Сега като се замислим, тези студени и убийствено зловещи създания би трябвало да са сред най-перфектно пресъздадените злодеи в историята на телевизията. Кой би оспорил?

Малко преди премиерата на епизод 1 от шести сезон на хитовия сериал, в официалния YouTube канал на шоуто се появи любопитно видео, което ни показва, в режим "зад кулисите", как точно се създават белите бродници, преди смразяващите им образи да бъдат пренесени на снимачната площадка.

Видеото внася повече светлина върху ранните концептуални етапи от създаването на образите, през обработката на отливките и създаването на протезите. И, естествено, часовете, прекарани в ръцете на гримьорите, които са сред истинските герои в случая.

Шести сезон на "Игра на тронове" ще дебютира в ефира на HBO на 24 април, а както и друг път сме посочвали, заради забавянето в творческия процес на Джордж Р.Р. Мартин, за първи път досега ТВ шоуто няма да следва романите на американския автор.

Преди време споделихме с вас и последния трейлър на шести сезон на фентъзи епоса, който можете да си припомните тук. Разгледайте отново и фотографиите от снимачната площадка, които също бяхме споделили с вас преди време.

Заснемането на сезон 6 на "Игра на тронове" стартира през месец юли 2015 година и приключи през декември. Подобно на предходните сезони на сагата, голяма част от снимките протекоха в Северна Ирландия, като имаше сериозно заснемане на сцени и в различни локации в Испания. За първи път от сезон 1 насам, нямаше снимки на територията на Хърватия. Както е известно, прекрасният Дубровник бе използван за пресъздаването на Кралски чертог от втори сезон насам, но този път балканската страна не фигурира сред локациите, използвани за снимки на шоуто.

Е, какво ще кажете - готови ли сте за зимата?

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни