Свикнали сме да гледаме Зак Ефрон в най-вече приятни филми, в които той да ни омае със своя чар и безспорна красота. Именно поради това бяхме изненадани, когато разбрахме, че този иначе приятен мъж ще влезе в ролята на Тед Бънди - един от най-известните и зловещи серийни убийци в историята на човечеството.

31-годишният актьор получи главната роля в лентата Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, разказваща ни историята на Тед Бънди през погледа на неговата половинка Лиз (Лили Колинс). Преди да бъде екзекутиран, Бънди признава за извършването на общо 30 убийства на жени. Смята се обаче, че реално бройката може да бъде много по-голяма.

Филмът е режисиран от автора на документални филми Джо Берлинджър, като лентата вече дебютира на фестивала в Сънданс. Сред актьорите във филма можем да отличим Джон Малкович, Джим Парсънс и дори фронтмена на Metallica Джеймс Хетфийлд.

Вижте и трейлър на Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар