Концертът „За децата таланти на България" на 15 май в зала Рейнбоу плаза е първата от поредицата благотворителни инициативи на „Асоциация за подкрепа на децата“. Събитието е организирано в подкрепа на талантливи българчета, които се нуждаят от съдействие, а провеждането му се осъществява под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова. Благотворителна инициатива, с начален час 18:30 ч., ще събере на едно място доказали се творци, млади таланти и хора с големи сърца, които вярват, че децата са смисълът и най-висшата кауза на нашето съществуване и от техния успех и благоденствие зависи възходът на нацията ни.

На сцената ще се качат някои от младите дарования, които Асоциацията подкрепя. Това са Далия Чолакова - цигулка, Кай Орлинов – цигулка, Александър Иванов - пиано, танцьорките Александра Драгова, Неда Тенева и солисти към школа по вокално майсторство „Мюзик Бокс“. Специални гости на вечерта ще са Васил Петров и Весела Бонева, които ще представят любими песни от своя репертоар и по един дует с децата от вокална група "Мики Маус". В програмата на благотворителния концерт са включени и изпълнения на детската театрална формация "Таласъмче“, детски танцов състав "Маноловци", прекрасната цигуларка Зорница Иларионова, младата певица Валерия Стоянова, танцова формация „Софистик – живо“, балетно студио "Красимира Колдамова" и други. Водещ на концерта ще бъде обичаният актьор Ники Сотиров.

Асоциация за подкрепа на децата“ е създадена, за да осигури достоен и пълноценен живот на децата, да им предостави възможности за развитие и усъвършенстване, за да израстват те смели и истински граждани на България.

Тя работи за подобряване качеството на живот на децата и подпомагане на техните семейства, осигуряване на равни права и възможности за достоен и пълноценен живот на децата, живеещи в бедност, децата в риск, децата без родители и предоставяне възможности за развитие и реализация на национално и световно ниво на надарените деца, децата със специални знания и способности и децата - таланти.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар