За бялата тениска с любов


Няма по-клиширан, но и също толкова верен, моден цитат от този, който гласи, че „модата се купува, стилът се притежава”. Казват, че Коко Шанел е неговият основоположник, а нейната история на възход в индустрията е пример за верността му.

Може ли стилът да се крие в семплостта обаче? И всъщност постигането на перфектната визия с малко помощни средства не е ли най-добрият пример за това? Защото всеки може да облече нечия последна колекция и да парадира с добър моден усет, но доколко той е негов, а не просто получен завършен и готов срещу някаква сума?

Знаете ли кое е оптималното „звездно” облекло? Имаме предвид дрехите, които знаменитостите от световен мащаб избират за своето свободно време. Обикновено става въпрос за леки и ненатрапчиви модни решения. А най-любимото ни такова включва три основни елемента: дънки, кецове и бяла тениска.

Обръщаме внимание на последния. Изчистеният тишърт в модния свят е като платното в света на изобразителното изкуство – той поставя основата на нещо красиво и дава поле за изява на човека, избрал да твори върху него.

А изявата може да бъде от всякакво естество – неограничен избор на стилове, даващ възможност както на спортни елементи, така и на официални да присъстват във визията.

Малкото е повече. Бяла тениска, комбинирана с пола във всякаква дължина, с панталон, с деним, с високи токове и с равни обувки. Няма грешна формула, уравнението винаги се получава.

В настоящия материал можете да разгледате различни идеи за съчетаване. И те са само една малка част от всички възможни.

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни