Бялата тениска - нека поговорим за нея.

Няма по-клиширан, но и също толкова верен, моден цитат от този, който гласи, че „модата се купува, стилът се притежава”. Казват, че Коко Шанел е неговият основоположник, а нейната история на възход в индустрията е пример за верността му.

Може ли стилът да се крие в семплостта обаче? И всъщност постигането на перфектната визия с малко помощни средства не е ли най-добрият пример за това? Защото всеки може да облече нечия последна колекция и да парадира с добър моден усет, но доколко той е негов, а не просто получен завършен и готов срещу някаква сума?

Знаете ли кое е оптималното „звездно” облекло? Имаме предвид дрехите, които знаменитостите от световен мащаб избират за своето свободно време. Обикновено става въпрос за леки и ненатрапчиви модни решения. А най-любимото ни такова включва три основни елемента: дънки, кецове и бяла тениска.

Обръщаме внимание на последния. Изчистеният тишърт в модния свят е като платното в света на изобразителното изкуство – той поставя основата на нещо красиво и дава поле за изява на човека, избрал да твори върху него.

А изявата може да бъде от всякакво естество – неограничен избор на стилове, даващ възможност както на спортни елементи, така и на официални да присъстват във визията.

Малкото е повече. Бяла тениска, комбинирана с пола във всякаква дължина, с панталон, с деним, с високи токове и с равни обувки. Няма грешна формула, уравнението винаги се получава.

В настоящия материал можете да разгледате различни идеи за съчетаване. И те са само една малка част от всички възможни.

Автор

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Напишете коментар