YOU безспорно е един от шедьоврите на Netflix, които бинджнахме буквално за дни. Пен Баджли прави нелош завой в кариерата си и от Lonely Boy в Gossip Girl се превръща в... е, пак е Lonely Boy, но този път с мания към обсебване и убийствени, буквално, действия.

Още през януари Netflix потвърди, че психо сериалът ще има трети сезон, макар че и ние очаквахме нещо подобно, имайки се предвид как приключи втори и какъв хит е шоуто. Можем само да се надяваме, че предстоящите епизоди ще ни донесат точно толкова обрати, колкото и предходните.

Вижте още: "Клюкарката": къде са актьорите сега?

Какво знаем към момента?

Пен Баджли и Виктория Педрети отново ще влязат в ролята на не съвсем психически стабилната двойка Джо Голдбърг и Лов Куин. Предстои обаче да разберем коя е жената, породила новата обсесия на главния герой и докъде, разбира се, ще го доведе всичко това?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

oh...hello you. You S3 is coming.

Публикация, споделена от Netflix US (@netflix) на

Преди да бъде обявено извънредното положение бе съобщено и кога да очакваме новите серии - през неопределен все още месец на 2021 година. Но не е ясно дали поради епидемията от коронавирус снимките няма да бъдат забавени, което да доведе до още по-голямо отлагане на премиерата.

Ясно е също, че сезон 3 ще се състои от 10 епизода, действието на които почти със сигурност отново ще се развива в Лос Анджелис. Честно казано, признаваме си, че Ню Йорк ни липсва в сериала, но не можем да отречем, че и гледките от Града на ангелите не са за изхвърляне.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

if he’s a serial killer, then what’s the worst that can happen to a girl who’s already hurt

Публикация, споделена от YOU (@younetflix) на

Пред The Hollywood Reporter Сера Гембъл, създател на шоуто, споделя, че планира още по-мрачно бъдеще за Джо. Пред TVLine пък Баджли разказва, че героят му се страхува от Лов, което, честно казано, е напълно разбираемо.

Докъде ще стигнат обаче? Нямаме търпение да разберем, макар че определено трябва да почакаме.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар