Yalta Club закрива сезона с Blond:ish


След поредното успешно издание на Solar Easter Trinity, което събра повече от 5 000 души, YALTA CLUB обяви и следващото си клубно събитие.

Едно магнетично дуо от Канада ще оглави последното парти за сезона. На 26 май зад пулта на ROOM 1 ще се качат щурите блондинки от Blond:ish, които ни вълнуват още от предното си участие в клуба  през 2015 г. Известни като „част от семейството на Kompakt“, Anstascia и Vivie-Ann създадоха ниша, която привлича хиляди фенове, благодарение на оригиналното си звучене и скандално, непринудено сценично поведение.

В началото няма план, а само една случайна среща, която ги сближава, създавайки естествена верига от събития. Подходящо озаглавеното дуо BLOND:ISH решава да напусне родната си страна и пристига в Лондон – идеално място за музикалните начинания на всеки млад артист. Огромният брой оригинални продукции, качествени ремикси и гигове по целия свят им помагат да подсилят непреклонната си любов към музиката и го демонстрират постоянно чрез автентичното си звучене, което се върти около безброй стилове.

 

Вдъхновени от постоянните си пътувания в Южна Америка, Мексико и Индия, те създават албума „Welcome to the Present”, който беше ненадейно издаден от Kompakt. Албумът не е просто колекция от готови тракове за пиковите часове, а е завършен трип, отпътуващ от зоната ти на комфорт и проучващ по-дълбоките нюанси на електрониката. Това пътешествие, изпълнено с записи от терен, традиционни инструменти и магични вокали води до майсторски изработен, опияняващ звук, различен от всеки друг дебютен албум на пазара. С това BLOND:ISH продължават да пишат история.

Станете част от нея на 26 май със силно енергичния сет на BLOND:ISH и подкрепата на RUNO и DIASS.

Билетите за събитието може да закупите на входа на YALTA CLUB

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни