Сиска Перейо и Рафа Надал - една чудесна любовна тенис история!

Рафаел Надал е един от най-великите тенисисти на всички времена. Испанецът е носител на 17 титли от Големия шлем, което го поставя на второ място в класацията, единствено зад рекордьора в това отношение Роджър Федерер. Освен това, Матадора е категоричен №1 в историята на Откритото първенство на Франция “Ролан Гарос”. Неговите шампионски трофеи в Париж са 11 на брой, което го оставя без конкуренция.

Въпреки че богатството на Рафа Надал се измерва на повече от 180 милиона долара, испанският тенисист не сменя приятелките си като носни кърпички. Противно на стереотипите за успешния и богат спортист, Надал е вече 14 години заедно със своята половинка - Мария Франсиска “Сиска” Перейо.

Нещо повече, в началото на годината стана ясно, че Рафа и Сиска ще минат под венчило. Двамата ще си кажат “да” наесен, като сватбата ще се състои в родния град на тенисиста - Майорка.

Макар и да е жената до толкова успешен спортист като Надал, Сиска също работи усилено. Тя е изучавала бизнес в университета, а в момента заема ръководен пост в тенис академията на Рафаел Надал в Майорка. Самата тя избягва публичното внимание и се старае да не се възползва от известността, която е добила покрай връзката си с Рафа. Рядко се появява по медиите и се опитва да стои далеч от светлините на прожекторите.

Любопитен факт е, че Сиска сама е избрала да не присъства на всички мачове и турнири на Надал. Тя е на мнение, че ако пътува винаги с него, по този начин ще наруши неговата концентрация и фокус. Неизменно обаче е в ложата, когато залогът е наистина голям.

Залогът е голям и на тазгодишния “Ролан Гарос”. В Париж Матадора ще направи опит да завоюва своята 12-а титла. Експертите от nostrabet.com, които са се специализирали в оценката и ревютата на онлайн букмейкъри, предвиждат Надал да достигне до заключителните фази на турнира. Разбира се, конкуренцията за Купата на мускетарите е ожесточена, поради което дори на него няма да му бъде лесно да триумфира. Определено обаче опитът и увереността са на страната на Надал и тази година.

Сиска Перейо до такава степен избягва публичното внимание, че тя дори не използва социалните мрежи. Говорейки за желанието си да избегне славата на всяка цена, чаровната брюнетка споделя: “Това не е свят, от който бих искала да бъда част. Не мисля, че и самият Рафа би искал да бъде с жена, която се стреми единствено към това.”

Рафа и Сиска все още нямат деца, но Матадора не крие желанието си един ден да бъде баща. В едно от интервютата си той разкрива: “Бих искал да имам деца - момчета, момичета… Аз съм човек, който обича децата. Семеен тип съм."

Надал обаче добавя, че животът на активен спортист не му позволява да мисли за това. Поне все още. “Най-важното е да можеш да се грижиш за децата си. Не съм сигурен, че идеалният вариант е постоянно да пътуваш и същевременно да имаш деца.”

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар